GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo smijenio četvoricu dužnosnika odanih Mamiću

Dinamo smijenio četvoricu dužnosnika odanih Mamiću
SMJENE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.02.2023 / 18:25
Autor: SEEbiz

ZAGREB - Na sjednici Izvršnog odbora Dinama pometen je kompletni Nadzorni odbor Dinama! Iz članstva kluba isključeni su predsjednik Miroslav Rožić te članovi Nikola Polak i Andrej Meniga. Također, iz kluba je isključen i član Izvršnog odbora Damir Zorić.

Izvršni odbor kluba odlučio se za radikalnu odluku glasovanjem. Po našim izvorima sedam članova bilo je za isključenje iz kluba, dvojica su bila suzdržana, a samo jedan je bio protiv.

Za izbacivanje ‘četvorke‘ bili su predsjednik Izvršnog odbora Mirko Barišić, Ivica Cvitković, Većeslav Bergman, Nikola Hanžel, Ognjen Naglić, Ante Todorić i Vladimir Gašparović, suzdržani su bili Adolf Kožul i Heinz Truskaller, dok je protiv bio Ivo Šušak. Na sastanku izvršnjaka nisu se pojavili Marijan Primorac i Duško Ljuština, a nije glasovao Damir Zorić, logično, jer se radilo o njemu.

Zanimljivo, svi koji su isključeni iz Dinama, mogu se žaliti - Nadzornom odboru, kojeg više - nema! Naravno, mogu uputiti i žalbu redovnom sudu, pa čekati njegov pravorijek. Četvorka je isključena iz Dinama, kako kažu naši izvori, jer je radila protiv kluba i nanijela mu štetu medijskim istupanjem u kojem su tvrdili da Izvršni odbor nije proveo odluku Skupštine o smjeni člana Uprave Krešimira Antolića.

Dinamovi ‘izvršnjaci‘, a s time se složio i Gradski ured za opću upravu i imovinsko-pravne odnose, stajališta su da po Statutu baš Izvršni odbor imenuje i smjenjuje članove Uprave.

Tagovi: Dinamo, Damir Zorić, Andrej Meniga, Miroslav Rožić, ante Todorić, Zdravko Mamić
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE