GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo vrlo uvjerljiv u Koprivnici

Dinamo vrlo uvjerljiv u Koprivnici
HNL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.12.2020 / 17:10
Autor: SEEbiz / H
KOPRIVNICA - U susretu 14. kola Prve HNL Dinamo je na gostovanju u Koprivnici pobijedio Slaven Belupo sa 5-1 smanjivši zaostatak za vodećim Osijekom na jedan bod, no "modri" imaju i dvije utakmice manje.

Golove za Dinamo zabili su Mario Gavranović (5, 15), Bruno Petković (78), Izet Hajrović (90+3) i Luka Ivanušec (90+5), dok je pogodak za domaći sastav postigao Torles Knoll (85).

Dinamo je maksimalno ozboljno ušao u susret i već nakon 15 minuta vodio je 2-0, a oba gola zabio je Mario Gavranović.

"Modri" su poveli već u petoj minuti. Majer je ubacio iz kornera, lopta se odbila do Franjića koji je pucao s ruba kaznenog prostora, a lopta se u velikom luku odbila do Gavranovića koji je izbjegao zaleđe i zabio za 1-0.

Samo 10 minuta kasnije bilo je 2-0, a strijelac je ponovo bio švicarski reprezentativac.

Dinamo je ponovo imao korner, lopta se opet odbila do ruba kaznenog prostora do Franjića, koji je ovoga puta nije pucao, već je proigrao Ademija, a ovaj gurnuo loptu do Gavranovića za laganih 2-0. Mario Zebec je nakon konzulacije s VAR sobom pokazao na centar.


Uvjerljivu predstavu u Koprivnici hrvatski prvak je zaključio golom Brune Petkovića u 78. minuti. Tolić mu je sjajno spustio loptu glavom, no Filipović je obranio njegov prvi udarac. Lopta se vratila napadaču Dinama koji je iz drugog pokušaja zabio za 3-0.

Nijemac Torles Knoll je 85. minuti smanjio na 1-3, a u posljednjim trenucima susreta Dinamo je uspio zabiti još dva gola, a strijelci su bili Hajrović i Ivanušec.

Večeras je još na rasporedu "dalmatinski derbi" između Hajduka i Rijeke.

Na ljestvici vodi Osijek sa 30 bodova, Dinamo ima bod manje i dvije utakmice manje, dok je treća Gorica sa 23 boda. Hajduk i Slaven Belupo imaju po 17, a Rijeka 16 bodova.

Tagovi: Dinamo, Mario Gavranović, Bruno Petković, Izet Hajrović, Luka Ivanušec
PROČITAJ I OVO
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
BOKS
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
ZAGREB - Filip Hrgović (17-0, 14 KO) 1. lipnja će u Rijadu na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois (20-2, 19 KO).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE