GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo za Josipa Šutala traži minimalno 15 milijuna eura

Dinamo za Josipa Šutala traži minimalno 15 milijuna eura
VISOKA LETVICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.06.2022 / 10:22
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Mnogi se klubovi i menadžeri raspituju za Josipa Šutala. Još i prošlog ljeta, dok je malotko mogao predvidjeti njegov uzlet, postojala je iskra interesa za njega, sjajna sezona u kojoj je postao standardan u Dinamu donijela je 'požar', a onda su odlični nastupi u reprezentaciji izazvali 'eksploziju'.

Prema informacijama koje ovih dana kolaju u nogometnim krugovima, Dinamo je, navodno, već negativno odgovarao na nekoliko vrlo primaljivih upita. Recimo, priča se da je jedan talijanski prvoligaš ponudio 10 milijuna eura, u Maksimiru su odmahnuli rukom, pišu Sportske novosti. Je li se radilo o službenoj, papirnatoj ponudi ili je sve bilo usmeno, preko posrednika, nismo upoznati, ali drugi izvor kaže da ni to nije najveća svota koja je stigla na Dinamovu adresu, da se već barata s 11, 12 milijuna eura, ali Modri to zasad sve odbijaju. Dokle će moći, vidjet ćemo!

Dakle, u Maksimiru bi željeli zadržati Josipa Šutala, a i njemu bi bilo dobro ostati barem do zime, zbog Svjetskog prvenstva u Kataru. Baš sad kad je postao Dalićev reprezentativac, ne samo dečko s popisa već ozbiljni konkurent i za prvih 11, bilo bi mu loše ako bi otišao u klub u kojemu neće previše igrati.

No, naravno, da nema igrača koji nije na prodaju, za pravi iznos, za 'nemoralnu' ponudu svi mogu otići. U ovom trenutku, saznajemo iz menadžerskih krugova, u Maksimiru ne razmišljaju Josipa Šutala prodati ispod 15 milijuna eura. To je neka donja granica koja je istaknuta u razgovorima s ponuđačima, menadžerima i klubovima. Ali, jasno je da cijenu diktira samo tržište, kao što je diktiraju i Dinamove potrebe i planovi.

Uđu li Modri u Ligu prvaka, neće imati razloga spuštati cijenu, neće morati niti žuriti sa Šutalovom prodajom, ali uvijek sve može krenuti i drugim smjerom. Isto tako, treba raščistiti statuse ostalih stopera, hoće li biti dovoljni da nadoknade Josipa Šutala!? Sve su to faktori koji će utjecati na konačan rasplet oko Šutala, ali u ovom trenutku u Maksimiru ga ne planiraju prodavati, ali ako to učine, očekuju da to bude jedan od najvećih transfera!

Tagovi: Josip Šutalo, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE