GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige

Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.05.2024 / 08:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.

Željeni novi Plavi 9 je - Dion Drena Beljo.

Dinamo je već poslao pismo namjere Augsburgu u kojem predlaže dogovor o posudbi te na taj način pokušava napraviti ono što nije uspio 2023. godine kad je Beljo iz Osijeka otišao u taj njemački klub za tri milijuna eura i bonuse. Već su ga tada u Maksimiru vidjeli, barem neki, čovjekom za Dinamo i put preko hrvatskog prvaka mu definirali kao najbolju razvojnu strategiju.

Radi se o napadaču koji je u toj sezoni zabio osam golova za Osijek u HNL-u, a samo sezonu ranije 15 u dresu Istre 1961. Osijek, kao i njegovi navijači, nisu htjeli da ode u Dinamo, a Augsburg ga je tražio za špicu koja će mu pomoći u borbi za ostanak. U 18 nastupa za njih do kraja prvenstva zabio je tri gola, ali idila u Njemačkoj za njega nije dugo potrajala, iako su spasili prvoligaški status.

Tijekom 2023. godine dobio je priliku i u hrvatskoj A reprezentaciji, nositelj je srebrne medalje sa završnice Lige nacija, no u Augsburgu je izgubio poziciju.

Kod trenera, Danca Jessa Thorupa, dobiva minutažu na kapaljku. U cijelom je tekućem prvenstvu samo triput bio starter, iako ima 24 nastupa, postigao je dva gola i to još u kolovozu i rujnu, a od prve minute nije zaigrao od listopada. Sjedenje na klupi ni za igrača ne može biti opcija, pa je logično da i on mora vidjeti kako dalje. Odabrati adresu na kojoj će igrati.

Tagovi: DINAMO, BELJO, AUGSBURG, PETKOVIĆ
PROČITAJ I OVO
PSG u Napoliju pronašao čovjeka koji će odmijeniti Mbappea
TRANSFERI
PSG u Napoliju pronašao čovjeka koji će odmijeniti Mbappea
PARIZ - Nakon što je prije nepune dvije godine stigao podno Vezuva za "samo" 13,3 milijuna eura, Hviča Kvarachelia mogao bi do vrha napuniti klupsku blagajnu Napolija.
Dallas poražen, igrat će se peta utakmica konferencijskog finala NBA lige
NBA PLAYOFF
Dallas poražen, igrat će se peta utakmica konferencijskog finala NBA lige
MINNEAPOLIS - Košarkaši Minnesota Timberwolvesa pobijedili su Dallas Maverickse 105:100 u četvrtoj utakmici konferencijskog finala Zapada te tako izbjegli "metlu" i eliminaciju iz doigravanja NBA lige.
Zvonimir Boban ima novi angažman
ANGAŽMAN
Zvonimir Boban ima novi angažman
ZAGREB - Zvonimir Boban (55) bit će stručni komentator Sky Sporta u idućoj sezoni Lige prvaka, objavio je talijanski medij.
Šibenik predstavio idejni projekt novog stadiona
PROJEKTI
Šibenik predstavio idejni projekt novog stadiona
ŠIBENIK - Šibenik je danas predstavio "mega projekt", kako je nazvan u službenom pozivu, odnosno projekt i idejno rješenje izgradnje novog i modernog stadiona Šubićevac.
Radonjić ne igra za reprezentaciju dok je Piksi izbornik
ODLUKE
Radonjić ne igra za reprezentaciju dok je Piksi izbornik
BEOGRAD - Izbornik srpske nogometne reprezentacije Dragan Stojković Piksi danas bi trebao objaviti popis od 26 igrača na koje računa za Europsko prvenstvo, a kako prenose beogradski mediji, Nemanja Radonjić neće biti na popisu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE