GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige

Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.05.2024 / 08:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.

Željeni novi Plavi 9 je - Dion Drena Beljo.

Dinamo je već poslao pismo namjere Augsburgu u kojem predlaže dogovor o posudbi te na taj način pokušava napraviti ono što nije uspio 2023. godine kad je Beljo iz Osijeka otišao u taj njemački klub za tri milijuna eura i bonuse. Već su ga tada u Maksimiru vidjeli, barem neki, čovjekom za Dinamo i put preko hrvatskog prvaka mu definirali kao najbolju razvojnu strategiju.

Radi se o napadaču koji je u toj sezoni zabio osam golova za Osijek u HNL-u, a samo sezonu ranije 15 u dresu Istre 1961. Osijek, kao i njegovi navijači, nisu htjeli da ode u Dinamo, a Augsburg ga je tražio za špicu koja će mu pomoći u borbi za ostanak. U 18 nastupa za njih do kraja prvenstva zabio je tri gola, ali idila u Njemačkoj za njega nije dugo potrajala, iako su spasili prvoligaški status.

Tijekom 2023. godine dobio je priliku i u hrvatskoj A reprezentaciji, nositelj je srebrne medalje sa završnice Lige nacija, no u Augsburgu je izgubio poziciju.

Kod trenera, Danca Jessa Thorupa, dobiva minutažu na kapaljku. U cijelom je tekućem prvenstvu samo triput bio starter, iako ima 24 nastupa, postigao je dva gola i to još u kolovozu i rujnu, a od prve minute nije zaigrao od listopada. Sjedenje na klupi ni za igrača ne može biti opcija, pa je logično da i on mora vidjeti kako dalje. Odabrati adresu na kojoj će igrati.

Tagovi: DINAMO, BELJO, AUGSBURG, PETKOVIĆ
PROČITAJ I OVO
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
PREMIERSHIP
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
MANCHESTER - Manchester City obranio je naslov prvaka Engleske.
Martin Erlić se ozlijedio
PROBLEMI ZA DALIĆA
Martin Erlić se ozlijedio
RIM - Cagliari je u nedjelju u utakmici 37. kola talijanskog prvenstva u gostima sa 2-0 svladao domaći Sassuolo, a Martin Erlić napustio je teren u 20. minuti zbog ozljede.
Šutalo zabio prvijenac za Ajax
NIZOZEMSKA
Šutalo zabio prvijenac za Ajax
AMSTERDAM - U utakmici posljednjeg kola nizozemske Eredivisie Ajax je u gostima kod Vitessea, kluba koji je već ispao u niži rang, remizirao rezultatom 2:2.
Tučnjava košarkaša Zvezde i Partizana na šuterskom treningu uoči utakmice
INCIDENTI
Tučnjava košarkaša Zvezde i Partizana na šuterskom treningu uoči utakmice
BEOGRAD - Košarkaš Partizana James Nunnally šakom je udario igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića.
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
NBA PLAYOFF
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
DALLAS - Dallas je dramatičnom domaćom pobjedom nad Oklahomom 117:116, s ukupnih 4:2 izborio finale Zapadne konferencije NBA play-offa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE