GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dio medija i teniskih stručnjaka brutalno kritičan prema Đokoviću i Adria Touru

Dio medija i teniskih stručnjaka brutalno kritičan prema Đokoviću i Adria Touru
KRITIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.06.2020 / 08:43
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Brojni svjetski mediji i novinari odmah su kritikovali Novaka Đokovića i njegov Adria Tour nakon što je kod bugarskog tenisača Grigora Dimitrova test na koronavirus pokazao da je zaražen virusom Covid-19.

BBC je u prvom tekstu napisao kako je na mečevima u Zadru bilo po nekoliko tisuća gledatelja na tribinama, što je samo po sebi vrlo opasno i rizično u vrijeme dok je u svijetu još uvijek stanje pandemije.

L'Équipe je dodatno napisao kako se ova turneja odvijala "bez ikakvog socijalnog distanciranja", što je osnovna preporuka Svjetske zdravstvene organizacije te da su se Đoković, Thiem i Zverev konstantno družili sa Dimitrovom.

Eurosport je također prenio informaciju o otkazivanju Adria Toura uz napomenu da je Dimitrov tokom svih ovih dana, osim druženja s tenisačima, imao i kontakt s navijačima i simpatizerima.

Novinarka Courtney Nguyen koja je specijalizirana za tenis na Twitter profilu napisala je da ovakvo ponašanje neodgovorno, a napravila je i zanimljivu usporedbu.

"Neodgovorno, neodgovorno ponašanje. Kao da pijani vozite autobus", napisala je ona.

Teniski stručnjak Brad Gilbert također nije bio oduševljen zbog svega.

"Naravno... Sada će se svi morati testirati", napisao je on, a odgovor mu je dao i Andy Roddick:

"Kao da postoji neka pandemija", napisao je Roddick, a na njegov tweet odgovorio je i Stan Wawrinka koji je samo napisao "Hahahahaha".

Američki novinar Ben Rothenberg napisao uz priopćenje Adria Toura o otkazivanju finala sarkastično je napisao kako "malo tuluma nikada nije nikoga ubilo", a dodao je i kako se nada da Dimitrov nije dodatno zarazio nikoga, iako se to čini gotovo nemoguće.

Tagovi: Novak Đoković, Grigor Dimitrov, Adria Tour, Brad Gilbert, Andy Roddick, Ben Rothenberg
PROČITAJ I OVO
Lopetegui preuzima West Ham
DOGOVOR
Lopetegui preuzima West Ham
LONDON - Engleski prvoligaš West Ham postigao je dogovor sa španjolskim tenerom Julenom Lopeteguijem da na klupi zamijeni Davida Moyesa, pišu engleski mediji.
Bjelica dobio otkaz u Unionu
TRENERI
Bjelica dobio otkaz u Unionu
BERLIN - Nenad Bjelica je dobio otkaz u Union Berlinu, objavio je danas na svojim službenim stranicama njemački prvoligaš.
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
MILJENIK NAVIJAČA
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
BERLIN - Georg Koch nedavno je u jednom intervjuu rekao da je teško bolestan te da mu je želja pogledati utakmicu od svih klubova u kojima je igrao.
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
TENIS
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
PARIZ - Srbijanski as Novak Đoković i dalje je vodeći na muškoj svjetskoj teniskoj ljestvici.
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
NBA PLAYOFF
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
CLEVELAND - Košarkaši Cleveland Cavaliersa posljednji su sudionici drugog kruga ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, oni su u odlučujućoj sedmoj utakmici prvog kruga kao domaćini svladali Orlando Magic 106-94.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE