GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dobra partija Bogdanovića, loš učinak Šarića i Šamanića

Dobra partija Bogdanovića, loš učinak Šarića i Šamanića
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.04.2021 / 09:18
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović upisao je 19 koševa (šut 5-15) 3 skoka i 2 asistencije za svoj Utah Jazz, koji je u produžetku izgubio od aktualnih prvaka Los Angeles Lakersa sa 115-127.

Ekipu Utaha, vodeće momčadi NBA lige, predvodio je Jordan Clarkson sa 27 koševa, a kod Lakersa se istaknuo Andre Drummond sa 27 poena i 8 skokova.

Utah je igrao bez trojice košarkaša iz startne petorke. Zbog ozljeda nije bilo najboljeg strijelca momčadi Donovana Mitchella, te centra Rudyja Goberta i razigravača Mikea Conleya. Lakersi zbog ozljeda već duže vrijeme ne mogu računati na svoje najveće zvijezde, LeBron James zbog ozljede gležnja pauzira od 20. ožujka, a Anthony Davis je zbog ozljede lista van stroja od 14. veljače.

Druga momčad lige Phoenix Sunsi kod kuće su uvjerljivo poraženi od San Antonio Spursa sa 85-111, a Dario Šarić odigrao je samo 9 minuta za domaćine upisavši 2 koša iz slobodnih bacanja, te 2 skoka i 2 dodavanja.

Devin Booker, najbolji igrača Phoenixa, imao je lošu šutersku večer te je ubacio tek 15 koševa (šut 6-18).

Kod San Antonia Rudy Gay ubacio je 19 poena. Novak Devin Vassell odigrao je svoju najbolju utakmicu upisavši 18 koševa, dok je Keldon Johnson zabio 17. Luka Šamanić je za Spurse odigrao skoro 17 minuta, ali mu je učinak bio loš, završio je bez poena (šut 0-6) i samo jednom asistencijom.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Dario Šarić, Kyrie Irving, Kevin Durant, Donovan Mitchell
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE