GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đoković na službenom popisu sudionika na Australian Openu

Đoković na službenom popisu sudionika na Australian Openu
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2021 / 08:36
Autor: SEEbiz / H
MELBOURNE - Prvi tenisač svijeta Novak Đoković nalazi se na službenom popisu igrača koji će sudjelovati na prvom grand slam turniru sezone Australian Openu, ali osvajačica 23 grand slam naslova Amerikanka Serena Williams ne.

Đoković je odbijao otkriti je li se cijepio protiv COVIDa-19 , iako svi tenisači, dužnosnici osoblje i navijači koji žele prisustvovati Australian Openu od 17. do 30. siječnja moraju biti cijepljeni.

Lokalni mediji pišu da svi koji se nalaze na službenom popisu sudionika moraju biti cijepljeni ili moraju imati nekakvu medicinsku potvrdu o izuzeću. Australski teniski savez nije odgovorio na zahtjev o potvrdi tog pravila.

Đoković, koji će pokušati osvojiti svoj 21. grand slam naslov ukoliko nastupi u Melbourneu, prošli je tjedan izjavio da će donijeti odluku u putovanju u Australiju "vrlo brzo".

On se također nalazi i na popisu igrača srpske reprezentacije koja sudjeluje na ATP kupu u Sydneyu početkom siječnja.

Ukoliko Đoković odluči putovati u Sydney bez da se cijepi, država mora tražiti izuzeće za njega i onda bi morao provesti 14 dana u karanteni po dolasku u Australiju.

Williams, koja je osvojila svoj zadnji od ukupno sedam naslova na Australian Openu 2017., iza sebe ima sezonu obilježenu ozljedama i nije igrala od prvog kola Wimbledona kada je teren napustila šepajući zbog ozljede noge.

Organizator Australian Opena Craig Tiley je prošli mjesec kazao da će 40-godišnja Williams, kojoj nedostaje još jedan grand slam naslov da se izjednači s rekordom Margaret Court, nastupiti na Australian openu u Melbourne Parku.

Tagovi: Novak Đoković, Australian Open
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE