GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đoković stigao u Zadar, odat će počast Draženu u Šibeniku

Đoković stigao u Zadar, odat će počast Draženu u Šibeniku
TENISKI SPEKTAKL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.06.2020 / 20:44
Autor: SEEbiz
ZADAR - Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković u ranim je poslijepodnevnim satima sletio u Zračnu luku Zadar.

Prvi je ovo susret Đokovića i Zadra. Ususret dolasku Novak je dao izjavu koja će odjeknuti Hrvatskom.

'Prije svega radujem se što ću doći i što ću prvi put biti u Zadru. Zahvalan sam svim tenisačima koji su se odazvali, Hrvatskom teniskom savezu, svima u organizaciji, glazbenicima koji su se odazvali, medijima, jedva čekam da izađem na teren. Ovaj turnir će divnu, snažnu pozitivnu poruku cijelom svijetu, jer će Zadar ovih dana biti sportski centar svijeta!'

Novaka Đokovića u Zračnoj je luci dočekala predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić koja je tom prilikom poželjela dobrodošlicu Novaku i pratnji.

- Dobro nam došli u Zadar i Hrvatsku. Zahvalni smo što je Adria Tour ovog vikenda upravo u ovom gradu koji živi za sport. Ovaj turnir je neizmjerna sportska i turistička promocija za Hrvatsku. Vjerujem da će Vam se svidjeti novi Regionalni teniski centar Hrvatskog teniskog saveza na kojem se igra Tour. Svim tenisačima želim dobre mečeve i neka najbolji pobjedi!'

Prvi je ovo Đokovićev posjet Zadru, kako je priznao prije par dana u intervjuu za Jutarnji, iako često ljetuje na Jadranu.

- Jako volim Jadran, volim hrvatsku obalu, generalno taj miris mora, borove šume. Ostao mi je u sjećanju još otkad sam bio mali. Još nismo napravili plan gdje ćemo ovo ljeto, ništa ne znamo. Prije svega radujem se što ću doći i što ću prvi put biti u Zadru. Zahvalan sam svim tenisačima koji su se odazvali, Hrvatskom teniskom savezu, svima u organizaciji, glazbenicima koji su se odazvali i medijima te jedva čekam izići na teren. Ovaj turnir će poslati divnu, snažnu i pozitivnu poruku cijelom svijetu, jer će Zadar tih dana biti sportski centar svijeta – rekao nam je Đoković.

Adria Tour nastao je na inicijativu srpskog teniskog asa kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu. Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obilježit će i bogat glazbeni program u kojem će nastupiti Gibonni, Petar Grašo te koncert iznenađenja. Kako se doznaje Đoković u planu ima posjetiti i Šibenik kako bi se poklonio jednom od najvećih sportaša s ovih prostora Draženu Petroviću. Želja mu je posjetiti Baldekin, gdje je postavljen spomenik Draženu, te njegov stan u Preradovićevoj ulici koji je preuređen u spomen sobu.

Ulaznice za Adria Tour mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr te od danas na blagajni ŠC Višnjik već od 120 kuna. Kupljene ulaznice vrijede i za glazbeni program.

Tagovi: Novak Đoković, Dražen Petrović, Zadar, Goran Ivanišević, Adria Tour, Zračna luka Zadar, Gibonni, Petar Grašo
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE