GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dončić se priključio slovenskoj reprezentaciji, igra sutra protiv Italije

Dončić se priključio slovenskoj reprezentaciji, igra sutra protiv Italije
NAJVEĆA ZVIJEZDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.06.2022 / 10:51
Autor: SEEbiz / H
LJUBLJANA - Slovenska košarkaška zvijezda Luka Dončić bit će na raspolaganju slovenskom izborniku Aleksandru Sekuliću u pripremnoj utakmici protiv Italije koja se igra u subotu u 20.30 sati, objavio je Košarkaški savez Slovenije (KZS) na društvenim mrežama.

Dončić se već pridružio svojim reprezentativnim kolegama na treninzima u Trstu. Prema ranijim informacijama, Dončić se reprezentaciji trebao priključiti 27. lipnja, no KZS je nedavno na društvenim mrežama objavio da će zvijezda Dallas Mavericksa u subotu moći igrati protiv Italije, unatoč NBA pravilima.

Naime, Hrvatskoj, koja će protiv Slovenije kvalifikacijsku utakmicu za SP igrati 30. lipnja, njeni reprezentativci koji igraju u NBA Bojan Bogdanović i Ivica Zubac će se priključiti tek 27. lipnja, ali je Slovenija uspjela dobiti odobrenje za Dončića da se reprezentaciji priključi ranije.

Nakon utakmice protiv Hrvatske, Slovenija kvalifikacijsku utakmicu za SP igra protiv Švedske u Stockholmu 3. srpnja.

Slovenija u veljači doživjela dva poraza od Finske nakon prve dvije pobjede u studenom u Zagrebu i od Švedske. U drugom dijelu kvalifikacija, koji počinje u kolovozu i u kojem vrijede svi rezultati iz prvog dijela, Sloveniju čeka još šest utakmica protiv najbolje tri ekipe iz skupine D (Izrael, Njemačka, Estonija, Poljska).Trenutno je Hrvatska na posljednjem mjestu svoje skupine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Ima jednu pobjedu i tri poraza. Slovenija ima omjer 2-2, baš kao i Švedska, a Finska je, iznenađujuće, na čelu skupine.

Domaćini Svjetskog prvenstva bit će Indonezija (Džakarta), Japan (Okinawa) i Filipini (Manila) od 25. kolovoza do 10. rujna 2023. godine.

Tagovi: Luka Dončić, Predrag Sekulić, košarkaška reprezentacija Slovenije
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE