GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Donnarumma i službeno u PSG-u

Donnarumma i službeno u PSG-u
VRATARI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.07.2021 / 22:55
Autor: SEEbiz / H
PARIZ - Najbolji igrač proteklog europskog nogometnog prvenstva, talijanski vratar Gianluigi Donnarumma (22) i službeno je postao novi član francuskog velikana Paris Saint-Germain, objavio je klub na svojoj stranici.

Bivši vratar Milana stigao je u Pariz bez odštete potpisavši ugovor do 30. lipnja 2026. godine.

"Sretan sam što sam postao dio ovog velikog kluba. Osjećam da sam spreman za novi izazov i da ću ovdje i dalje napredovati. Želim ostvariti što više pobjeda i donijeti radost navijačima," kazao je 22-godišnji Talijan svega nekoliko dana nakon što je na vratima talijanske reprezentacije osvojio europski naslov.

Donnarumma je rođen u Castellammare di Stabiji u okolici Napulja, no sa svega 14 godina je preselio u Milan. Za prvu momčad "Rossonera" je debitirao 30. srpnja 2015. u prijateljskom susretu protiv Real Madrida, a ukupno je sakupio 251 nastup.

"Oduševljeni smo što je Donnarumma pojačao Paris Saint-Germain. Čestitamo mu na uspjehu na osvajanju europskog naslova i nagradi za igrača turnira," dodao je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi.

Talijanski vratar je već četvrto pojačanja pariškog kluba za novu sezonu. Bez odštete su na Park prinčeva stigli i španjolski branič Sergio Ramos i nizozemski veznjak Georginio Wijnaldum, dok je marokanski branič Achraf Hakimi stigao iz Intera za oko 60 milijuna eura.

Tagovi: Gianluigi Donnarumma, Paris SG, AC Milan, Roberto Mancini
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE