GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Drenthe proglasio bankrot, pa potpisao za trećeligaša

Drenthe proglasio bankrot, pa potpisao za trećeligaša
BIZARNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.01.2021 / 20:17
Autor: SEEbiz / H

AMSTERDAM - Bivša zvijezda Real Madrida, Nizozemac Royston Drenthe (33) potpisao je ugovor za španjolskog trećeligaša Racing Murciju svega nekoliko dana nakon što je proglasio osobni bankrot.

Drenthe je koncem prošle godine bankrotirao i na sudu u Bredi ušao je u proces osobnog bankrota nakon što je izgubio 3.5 milijuna dolara raznim lošim ulaganjima.

Propao mu je butik u Rotterdamu, okušao se i kao reper, no nije mu uspjela muzička, kao niti glumačka karijera. "Zaboravio" je i da mora plaćati porez, pa su se dugovi nagomilali.

Mjesec dana nakon što je bankrotirao, potpisao je ugovor za španjolskog trećeligaša Racing Murciju, 12. klub u svojoj nomadskoj karijeri.

Karijeru je započeo u Feyenoordu, a 2007. je kao jedan od najvećih talenata nizozemskog nogometa stigao u Real Madrid za 14 milijuna eura, međutim na Santiago Bernabeu se nije previše naigrao.

Počele su posudbe i lutanja, pa je igrao za Everton, Hercules, Alaniju Vladikavkaz, Readin, Spartu Rotterdam, Sheffield Wednesday...

"Radujem se novoj španjolskoj avanturi. Nije mi bilo lako doći, moja djeca su tužna. Ali sada jedva čekam kada ću nastupiti," poručio je 33-godišnji Nizozemac koji je posljednjih godinu i pol igrao za nizozemskog trećeligaša Kozakken Boys.

Tagovi: Royston Drenthe, Real Madrid, Everton, Hercules, Alaniju Vladikavkaz, Racing Murcia
PROČITAJ I OVO
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE