GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Drugi poraz hrvatskih košarkaša

Drugi poraz hrvatskih košarkaša
KVALIFIKACIJE ZA EP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.02.2021 / 20:37
Autor: SEEbiz / H
ISTANBUL - Hrvatska košarkaška reprezentacija upisala je u ponedjeljak još jedan poraz u kvalifkacijama za Europsko prvenstvo 2022. godine, bolja je od nje u Istanbulu bila Turska sa 84-78 (21-21, 21-19, 20-25, 22-13).

Prva četvrtina je bila izjednačena, završila je rezultatom 21-21, no u drugoj se Turska odvaja na dva koša. Treća četvrtina donosi bolju igru Hrvatske koja dolazi u vodstvo, no u zadnjoj četvrtini Turci dobijaju utakmicu.

Tursku su reprezentaciju do pobjede vodili Sertac Sanli i Bugrahan Tuncer sa po 17 koševa i Shane Larkin koji je ubacio 16. U reprezentaciji Hrvatske najbolji je sa 13 koševa bio Tomislav Gabrić, dok su Miro Bilan i Goran Filipović dodali po 12 koševa, a Antonio Vranković i Željko Šakić po 10.

Ovo je Hrvatskoj drugi poraz u ovim kvalifikacijama, prije Turske je od nje bila Nizozemska koja je u subotu slavila sa 65-57. Hrvatska je kao prvoplasirana u skupini D s deset bodova osigurala plasman na Europsko prvenstvo 2022., kao i drugoplasirana Nizozemska s devet bodova koliko ima i Turska na trećem mjestu.

Tagovi: hrvatska košarkaška reprezentacija, Shane Larkin, Veljko Mršić
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE