GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Duje Čop potpisao za Dinamo

Duje Čop potpisao za Dinamo
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.06.2021 / 19:20
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Nekadašnji prvi topnik Dinama od ovog je tjedna ponovno u plavom dresu. Duje Čop nakon šest i pol godina vratio se u maksimirski klub s kojim je potpisao ugovor.

Čop je tijekom svog posljednjeg boravka u Dinamu zaokružio brojke: odigrao je 110 službenih utakmica, postigao 60 pogodaka noseći pritom dres s brojem 90, što je, uz simboliku godine njegova rođenja, na neki način bio i podsjetnik na česte pogotke u završnicama utakmica, u 90. minuti i(li) sučevoj nadoknadi.

U Dinamu je proveo dvije i pol godine, od ljeta 2012. do početka kalendarske 2015., i pritom osvojio tri naslova prvaka i po jedan Kup i Superkup. U sezoni 2013./14. bio je prvi strijelac lige s 22 postignuta pogotka i tako, zapravo, nastavio obiteljsko naslijeđe. Dujin otac Davor Čop je kao član tadašnjeg Dinama iz Vinkovaca, današnje Cibalije, u sezoni 1985./86. bio prvi strijelac jugoslavenske lige s 20 postignutih golova.

U premijernoj maksimirskoj sezoni prikočila ga je ozljeda zbog koje je propustio zadnja dva i pol mjeseca. No, već je u sljedećoj postao prvi topnik prvenstva.

"Jako sam sretan i ponosan što sam ponovno u Dinamu nakon šest i pol godina, hvala klubu na povjerenju koje sam dobio. Prošao sam s Dinamom brojne lijepe trenutke u svom prvom mandatu u dresu prvaka, a ovom prilikom čestitam stožeru, momčadi i klubu na ostvarenim povijesnim rezultatima u fantastičnoj prošloj sezoni. Trener Damir Krznar i njegov rad dobro su mi poznati, a ima dosta igrača s kojima od ranije imam kontakt, prije svega je to kapetan Ademi. Vjerujem da ću se brzo uklopiti u ekipu. Veselim se svim izazovima, dat ću sve od sebe na terenu i vjerujem da su pred nama novi uspjesi Dinama na domaćem i europskom planu", rekao je Duje Čop po potpisu ugovora.

Tagovi: Duje Čop, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE