GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dva gola i asistencija Vlašića u pobjedi CSKA

Dva gola i asistencija Vlašića u pobjedi CSKA
RUSIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.10.2020 / 19:49
Autor: SEEbiz / H
MOSKVA - Idući suparnik zagrebačkog Dinama u skupini K Europske lige, moskovski CSKA je u susretu 12. kola ruskog prvenstva pobijedio Arsenal iz Tule sa 5-1 uz dva gola i asistenciju Nikole Vlašića.

Uvjerljivom pobjedom, moskovski CSKA je poslao upozoravajuću poruku "Modrima" uoči njihovog međusobnog ogleda u četvrtak u susretu 2. kola Europske lige.

Posebno impresivna bila je predstava hrvatskog reprezentativca Nikola Vlašiča koji je zabio dva gola, te upisao asistenciju. Bivši igrač splitskog Hajduka ove je sezone zabio već šest golova i trenutačno je na diobi drugog mjesta ljestvice strijelaca ruskog prvenstva.

CSKA je poveo u posjednjim trenucima prvog poluvremena golom Fedora Čalova iz kaznenog udarca. Na 2-0 je povisio Vlašić u 50. minuti lijepim golom sa 12 metara iskosa pogodivši suprotni kut. Osam minuta kasnije mladi Splićanin je fantastično zabio sa više od 20 metara za 3-0.

Luka Đorđević je smanjio na 3-1 u 78. minuti, no u 86. minuti je Arnor Sigurdsson na Vlašićevu asistenciju povisio na 4-1. Konačnih 5-1 postavio je Ivan Obljakov u 87. minuti.

CSKA je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto ruskog prvenstva sa 25 bodova, dva manje od lidera Spartaka. Zenit je treći sa 24 boda.

Utakmica između CSKA i Dinama na rasporedu je u četvrtak u Moskvi, a bit će to treći susret ruskog sastava u sedam dana. U četvrtak, 22. listopada CSKA je na gostovanju kod Wolfsbergera odigrao 1-1, večeras je deklasirao Arsenal, a za tri dana slijedi ogled protiv Dinama.

"Znamo da moramo igrati na tri fronte. Mislim da smo spremni za ovo. Ne vidimo velike tjelesne ili emocionalne probleme, pa ne razmišljamo o onome što se dogodilo jučer," kazao je trener moskovskog sastava Viktor Gončarenko.

"Trenutačno imamo prilično kvalitetnu klupu, posebno u napadačkoj liniji. Volio bih više promjena u obrani, jer nema Ščennikova i Fuchsa," dodao je 43-godišnji stručnjak.

Ilustracija: CSKA/Twitter

Tagovi: Nikola Vlašić, Luka Đorđević, CSKA, Arnor Sigurdsson
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE