GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dva pogotka i asistencija Budimira za pobjedu Mallorce

Dva pogotka i asistencija Budimira za pobjedu Mallorce
PRIMERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.01.2020 / 16:17
Autor: SEEbiz / H
MALLORCA - Nogometaši Mallorce s uvjerljivih su 4-1 (3-0) pobijedili Valenciju u prvoj utakmici nedjeljnog programa 20. kola španjolskog prvenstva, a hrvatski napadač Ante Budimir bio je dvostruki strijelac i asistent pred domaćim navijačima.

Mallorcu je u vodstvo doveo Raillo u 7. minuti. Za 2-0 je u 22. minuti Ante Budimir skrenuo loptu koju je prema golu uputio Rodriguez, da bi hrvatski napadač u 41. minuti sjajno iskoristio dodavanje Seville i sa 15-ak metara pogodio mrežu gostujuće momčadi za 3-0.

U 79. minuti Budimir je poslao povratnu loptu za Juniora koji je sa 20-ak metara pogodio donji desni kut vrata Valencije. Torres je u 82. minuti uspio samo ublažiti poraz gostiju, koji su od 51. minute igrali s igračem manje zbog drugog žutog kartona Danija Pareja.

Mallorca se petom prvenstvenom pobjedom sa 18 bodova probila na 17. mjesto i pobjegla iz zone ispadanja, dok je Valencia sa 31 bodom ostala na sedmom mjestu. Vodeći Real ima 43 boda, tri više i utakmicu više od drugoplasirane Barcelone, koja od 21 sat ugošćuje Granadu.

Tagovi: Ante Budimir, Mallorca
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE