GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dvije asistencije Pašalića u pobjedi Atalante

Dvije asistencije Pašalića u pobjedi Atalante
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.10.2021 / 17:44
Autor: SEEbiz / H
RIM - Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić upisao je dvije asistencije u 4-1 (2-1) gostujućoj pobjedi Atalante protiv Empolija u susretu 8. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Pašalić, koji je odigrao čitav susret za Atalantu, prvo je u 12. minuti iskoristio pogrešku suparničkog stopera koji je promašio loptu, ubacio mu se iza leđa i zatim idealno uposlio Iličića kojemu nije bilo teško sa 10 metara zatresti mrežu. U samoj završnici utakmice, u 89. minuti naš je reprezentativac pratio dugi trk Zapate koji je krenuo sa svoje polovice te potom odigrao idealan dupli pas s Kolumbijcem koji je s pet metara lako pogodio za svoj 100. pogodak u Serie A u karijeri.

U međuvremenu je Iličić u 26. minuti prekrasnim udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio za 2-0, vrlo brzo potom, u 30. minuti je Di Francesco iz protunapada smanjio na 2-1, no početkom drugog poluvremena je Viti autogolom u 49. minuti odveo Atalantu na dva gola prednosti. Potom je Iličić "uspio" još i zapucati kazneni udarac.

Šesta Atalanta sada ima 14 bodova, kao i peti Lazio, dok je Empoli 11. s devet bodova.

Milan Badelj odigrao je prvo poluvrijeme za Genou koja je na svom terenu igrala 2-2 protiv Sassuola. Gosti su poveli 2-0 golovima Scamacce (17, 21), no Destro (27) i Vasquez (89) spasili su bod za Genou koja je sada 17. sa šest bodova. Sassuolo je 14. s osam bodova.ž

Tagovi: Mario Pašalić, Atalanta
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE