GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Džeko na meti West Hama i Valencije, postavio im je poseban uvjet

Džeko na meti West Hama i Valencije, postavio im je poseban uvjet
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.06.2022 / 21:56
Autor: SEEbiz / klix.ba
MILANO - Edin Džeko (36) nalazi se na izlaznim vratima Intera, a za njegove usluge najviše su zainteresovani West Ham i Valencia, piše Tuttosport.

Engleski i španjolski klubovi na vrhu su Džekinog spiska jer bh. napadača navodno ne zanima status rezervnog napadača u Realu, koji se spominjao kao jedna od njegovih mogućih destinacija.

Talijani navode da je Džeko svim klubovima postavio uslov da mu se ponudi dvogodišnji ugovor.

Isti izvor piše da je Džeko na izlaznim vratima kluba jer će Interov trener Simone Inzaghi u idućoj sezoni prednost dati Joaquinu Correi.

Podsjetimo, Džeko nije uspio prošle sezone osvojiti titulu s Interom, ali je u svim takmičenjima postigao 17 golova te tome dodao u 10 asistencija.

Ugovor s Interom ima do ljeta naredne godine pa nam ostaje da vidimo hoće li Džekin budući klub morato uplatiti i određeno obeštećenje.

Tagovi: Edin Džeko, West Ham, Valencia
PROČITAJ I OVO
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
TENIS
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
RIM - Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se dugo zadržao ni na zemljanom ATP Masters 1000 turniru u Rimu, porazom 0:2 u setovima od Britanca Jacka Drapera ispao je u prvom kolu.
Hrvatska teško poražena u Norveškoj
RUKOMET
Hrvatska teško poražena u Norveškoj
OSLO - Previše smo isprobavali, nismo za to bili spremni i zasluženo smo u prvom susretu turnira u Oslu poraženi od Norveške. Ako smo htjeli nešto vidjeti, nešto dobro, nismo vidjeli ništa, možda tek loše, što ne bi bilo poželjno ponavljati. Ono što smo znali da je Kuzmanović top, to smo utvrdili još jednom.
Sopić: Modrić je maestro
DIVLJENJE
Sopić: Modrić je maestro
RIJEKA - Nogometaši Rijeke u 34. kolu SuperSport HNL-a gostuju kod Varaždina (subota, 11. svibnja, 17 sati, MAXSport1, MAXtv). Utakmicu je najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Modrićev sprint spasio Real
BRILJANTAN
Modrićev sprint spasio Real
MADRID - Igrači Reala plasirali su se u finale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Madridu preokrenuli 0:1 u pobjedu 2:1 protiv Bayerna.
Nikola Jokić je opet MVP NBA lige
PRIZNANJA
Nikola Jokić je opet MVP NBA lige
DENVER - Nikola Jokić je najkorisniji igrač NBA-a, objavila je liga.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE