GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Edin Julardžija potpisao za Goricu

Edin Julardžija potpisao za Goricu
POJAČANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.06.2022 / 18:35
Autor: SEEbiz / H
VELIKA GORICA - Nogometni prvoligaš Gorica dobio je pojačanje, u klub je stigao 21-godišnji veznjak Edin Julardžija. On je potpisao ugovor s Goricom na četiri godine, do ljeta 2026., objavljeno je na internetskom portalu Gorice.

"Iznimno sam sretan zbog dolaska u Goricu, u ekipu koja ima pobjednički mentalitet i koja ostvaruje vrlo dobre rezultate posljednjih sezona. Očekujem uspješnu sezonu, kako za sebe tako i za cijelu ekipu", rekao je Edin nakon potpisivanja ugovora.

Edin je svoju nogometnu karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu, a svoj prvi profesionalni ugovor s aktualnim prvakom potpisao je u travnju 2020. godine. Posljednju sezonu i pol proveo je na posudbama, prvo u redovima Slaven Belupa, a zatim u klubu sa Šubićevca u kojem je upisao 10 nastupa u HNL-u.

"U Dinamu sam prošao sve mlađe selekcije, debitirao za prvu ekipu, međutim nisam upisao značajniju minutažu pa sam priliku tražio na posudbama. Svidjela mi se ponuda koju sam dobio od Gorice i vjerujem da je Gorica najbolja opcija za moj daljnji napredak. Najbitnije mi je igrati, želim se dokazivati na terenu, a volio bih da sezonu koja je pred nama završimo u gornjem domu tablice, na mjestu koje vodi u Europu", kazao je Julardžija.

Fotografija: HNK Gorica

Tagovi: Edin Julardžija, NK Gorica
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE