GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Embiid i Simmons isključeni s NBA All-Star utakmice

Embiid i Simmons isključeni s NBA All-Star utakmice
ISKLJUČENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.03.2021 / 19:23
Autor: SEEbiz / H
ATLANTA - Košarkaši Philadelphia 76ersa Joel Embiid i Ben Simmons isključeni su s All-Star utakmice u Atlanti zbog kontakta s pozitivnom osobom na koronavirus, objavila je NBA liga.

All Star utakmica je na rasporedu u noći s nedjelje na ponedjeljak (po hrvatskom vremenu), a zvijezde Sixersa su otpale jer su bile u kontaktu sa zaraženom osobom.

Embiid i Simmons su prije puta u Atlantu posjetili frizera koji je bio pozitivan na koronavirus. Obojica igrača doputovala su u Atlantu, međutim nisu bili u kontakt s ostalim zvijezdama. NBA ne planira zamijeniti nijednog igrača na All-Star popisu.

Embiid ima prosjek od 30.2 koša i 11.6 skokova u 30 utakmica ove sezone, dok Simmons prosječno bilježi 16.1 poen, 7.9 skokova i 7.6 asistencija u 31 utakmici.

Embiid je trebao igrati u početnoj petorici Teama Duranta, a Simmons je određen kao rezerva za tim LeBron.

All Star utakmica će imati humantirani karakter pa će tako Jamesova momčad igrati za Thurgood Marshall College fond, a Durantova za United Negro College fond koji pomažu u školovanju djece Afroamerikanaca.

Ukupno će biti prikupljeno 1,75 milijuna američkih dolara. Inicijalno će svaki fond dobiti po 500.000 dolara, a potom će po 150.000 biti donirano onom fondu čija će momčad pobijediti u svakoj od prve tri tri četvrtine.

Tagovi: Joel Embiid, Ben Simmons, Philadelphia 76ers
PROČITAJ I OVO
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE