GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Engleska zadržala maksimalan učinak

Engleska zadržala maksimalan učinak
KVALIFIKACIJE ZA SP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.09.2021 / 20:35
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - U kvalifikacijama za SP 2022 u skupini C Bugarska, koja je prije tri dana remizirala sa europskim prvacima Talijanima, na domaćem je terenu protiv Litve slavila sa 1-0, a strijelac u posljednjih deset minuta susreta bio je Čočev (82).

Večeras u istoj skupini Italija gostuje kod Švicarske, koja ima dvije utakmice manje. Italija je vodeća sa 10 bodova, Švicaraska ima 6, a Bugarska 5.

Engleska je u skupini I očekivano svladala autsajdera Andoru sa 4-0, te je zadržala maksimalan učinak nakon pet kola. Dva pogotka postigao je Lingard (18, 78), Kane je u 72. minuti bio strijelac iz penala, a Saka u 85 postavlja konačan rezultat.

U drugom susretu ove skupine Albanija je u samoj završnici dobila Mađarsku sa 1-0 pogotkom igrača Southamptona Armanda Broje u 87. minuti. Albanija je izbila na drugo mjesto sa devet bodova, ali Engleska uvjerljivo drži prvu poziciju sa 15.
Večeras u ovoj skupini Poljska gostuje kod slabašnog San Marina.

U skupini J Sjeverna Makedonija je u gostima kod Islanda vodila 2-0. Gosti su poveli preko igrača Rijeke Darka Velkovskog u 12. minuti, a na 2-0 povisio je Alioski (54). No, Islanđani su se uspjeli vratiti, prvo je zabio Bjarnason (78), a potom i Gudjohnsen u 84. minuti za konačnih 2-2.

Makedonci su treći sa 8 bodova. Vodeća u toj skupini je Armenija sa 10, a druga je Njemačka sa 9, ali večeras Njemačka dočekuje Armeniju.

U skupini E kvalifikacija za SP 2022. Bjelorusija je u nedjelju na neutralnom terenu u Kazanu ugostila Wales, te je izgubila sa 2-3 u utakmici u kojoj su tri gola pala iz penala.

Gosti su poveli iz penala u 6. minuti kojeg je zabio Gareth Bale. No, uslijedio je preokret, koji se dogodio u razmaku od dvije minute. Prvo je Vitali Lisakovič u 29. minuti iz penala pogodio za 1-1, a u 31. Pavel Sedko zabija za vodstvo Bjelorusa.

U 69. minuti Wales je izjednačio, i to ponovno iz kaznenog udarca, a opet je strijelac bio Gareth Bale. U sudačkoj nadoknadi (90+3) Bale je svojim trećim pogotkom donio pobjedu Velšanima

Kasnije u ovoj skupini vodeća Belgija dočekuje drugoplasiranu Češku (20.45 sati).

Tagovi: Engleska, Gareth Bale, Jesse Lingard, Harry Kane, Darko Velkovski
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE