GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Engleski mediji puni hvale za Kovačića

Engleski mediji puni hvale za Kovačića
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.02.2024 / 12:49
Autor: SEEbiz
LONDON - Mateo Kovačić postigao je krasan pogodak u pobjedi Manchester Cityja na gostovanju kod Luton Town u FA kupu.

Građani su slavili rezultatom 6:2 uz pet pogodaka norveškog napadača Erlinga Haalanda, a pohvale je za vrhunsku partiju na Kenilworth Roadu zaradio i hrvatski reprezentativni veznjak koji je u početnom sastavu zamijenio Španjolca Rodrija.

- Njegov sam veliki obožavatelj, govorim to otkako sam ga vidio na prvom danu priprema. Bio je jako, jako dobar protiv Bournemoutha u subotu, a sad smo pobijedili bez Rodrija kojeg je ispred obrambene četvorke zamijenio Kovačić – rekao je Paul Dickov, bivši prvotimac Manchester Cityja i komentator na klupskoj televiziji.

Kovačić je pokazao tehničku eleganciju i otpornost na presing te lucidna rješenja u pronalaženju Bernarda Silve i Kevina De Bruynea.

- Kad ste takav igrač, onda vas suigrači još više cijene kad zabijete takav gol. Sjajan dodir, sjajna tehnika. On je vrhunski, top igrač – naglasio je Dickov.

Kovačićevu partiju hvale i engleski mediji. Tako ga je portal 90min ocijenio osmicom.

‘‘Postigao je prekrasan gol u vrhunskoj momčadskoj predstavi. Čak je i uvukao majicu u hlačice kako bi podsjećao na Rodrija, ali Hrvat je imao malo prilika oponašati ga u obrani‘‘, stoji u komentaru.

Eurosport je Kovačića ocijenio osmicom, u Daily Mailu veznjak Vatrenih dobio je ocjenu 6,5, a na portalu Goal.com sedmicu.

"Zabio je najljepši gol večeri", napisao je novinar Daily Maila.

Manchester World ovako je recenzirao Kovačićev nastup:

"Činilo se da City ostavlja više prostora s Kovačićem u Rodrijevoj ulozi. No, u posjedu je bio briljantan i pridonio je fluidnosti u igri. Bivši igrač Chelseaja po navici je napadao protivnika i bio je nagrađen kasnim golom".

Tagovi: kovačić, city, haaland
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE