GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Eurokup: Bursaspor šokirao Cedevitu Olimpiju

Eurokup: Bursaspor šokirao Cedevitu Olimpiju
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.04.2022 / 07:43
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Košarkaši turskog Bursaspora napravili su još jedno iznenađenje izbacivši višerangiranu momčad na gostujućem terenu na putu do polufinala Eurokupa. Prvo su to učinili beogradskom Partizanu u osmini finala, a u srijedu su na isti način slavili protiv Cedevite Olimpije u Areni Stožice te pobjedom 85-83 izborili plasman u polufinale.

Turska momčad je vodila gotovo cijelu utakmicu, u 20. minuti imala i 15 koševa viška (50-35). Unatoč nepreciznosti domaće momčadi, Cedevita Olimpija je ipak dobila priliku za pobjedu. Jacob Pullen je posljednju akciju na utakmici zaključio tricom od ploče, ali su suci pregledom snimke utvrdili da je košarkaš domaće momčadi loptu ispustio izvan vremena.

Bursaspor su do pobjede predvodili Derek Needham sa 20 koševa i John Holland sa 16, a njih su dvojica postigli osam od 14 trica gostujuće momčadi. Kod domaćina je najbolji bio Yogi Ferrell sa 20 poena.

Bursaspor će 3. svibnja u polufinalu gostovati kod Morabanc Andorre.

U drugoj četvrtfinalnoj utakmici večeri Valencia je pred svojim navijačima svladala francuski Boulogne sa 98-85 i tako izborila polufinalni obračun s talijanskim Virtusom u Bologni, koji je na rasporedu 4. svibnja.

Tagovi: Bursaspor, Cedevita olimpija, Jacob Pullen, Derek Needham, Jurica Golemac, Yogi Ferrell
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE