GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Evo kako je Barcelona registrirala Koundea

Evo kako je Barcelona registrirala Koundea
INOVATIVNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.08.2022 / 20:32
Autor: SEEbiz / klix.ba
BARCELONA - Nogometaši Barcelone konačno su dobili pojačanje koje se dugo čeka pošto je Jules Kounde registriran za nastupe u Primera ligi, ali će zbog toga ispaštati drugo ime na Camp Nouu.

Kounde je jutros konačno dobio potvrdu o registraciji za nastupe. Nakon što je Barcelona dovela veliki broj pojačanja tokom ljeta, francuski defanzivac je ostao u katastrofalnoj poziciji jer nije mogao biti prijavljen za nastupe zbog prevelikog novčanog iznosa kojeg Katalonci izdvajaju na igrače.

Čekala se prodaja nekog od nogometaša kako bi se realizIRala registracija, ali klub nije nikog prodao. Stoga, ispaštat će mladi nogometaš Pablo Torre.

Ovaj 19-godišnjak prebačen je u drugi Barcelonin tim i tu registrovan, a ekipa se takmiči u trećem rangu španjolskog nogometa, prenose mediji u Španiji.

Torreova registracija za Barcelonu B mogla bi mu se jako obiti o glavu pošto će biti primoran ostati u trećoj ligi ako se ne vrati u prvi tim do kraja prijelaznog roka u četvrtak.

Mladi vezist je stigao iz Racing Santandera tokom ljeta i očekivalo se da bi mu trener Xavi Hernandez mogao pružiti priliku tokom naredne sezone. Ukoliko se ne oslobodi mjesto u prvom timu s plaćama do četvrtka, ostat će u trećem rangu.

Tagovi: Jules Kounde, Pablo Torre, Barcelona, Xavi Hernandez
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE