GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Federer odlučio nastaviti karijeru

Federer odlučio nastaviti karijeru
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.04.2021 / 18:01
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Roger Federer, ako je vjerovati Forbesu i njegovu insajderu Adamu Zagoriji, još je jednom uspio iznenaditi sve teniske fanove. Ali i konkurenciju. Naime, trenutačno najbolji tenisač svih vremena (zajedno s Nadalom drži tron s 20 Grand Slam naslova) planira igrati i sredinom 2022. godine...

Obzirom na operaciju, pozne godine, ali i loše rezultate nedavno u Dubaiju, nekako se očekivalo da veliki Roger zaključi karijeru nakon Wimbledona, možda nakon Olimpijskih igara ili na kraju sezone.

Ali ne, Roger će igrati i u 40. godini života, prijavio je najmanje jedan turnir u 2022. godini. Bit će to Halle, tradicionalno zagrijavanje uoči Wimbledona...

Roger planira odigrati najmanje jedan turnir na zemljanoj podlozi, ali ostaje nejasno hoće li igrati na Roland Garrosu, a koji je pomaknut za jedan tjedan.

"Možda će to biti dobra odluka, a možda i loša, ne znam, ali vidjet ću nakon serije treninga hoću li odabrati tu opciju."

Novak Đoković i Rafael Nadal sigurno će pozdraviti ovu odluku, ali i cijeli teniski svijet, jer više neće ništa biti isto kad ubrzo, kroz nekoliko godina, svi nestanu s aktivne teniske scene...

Tagovi: Roger Federer, Novak Đoković, Rafael Nadal, Adam Zagoria
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE