GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Federer planira povratak na teren u ožujku u Dohi

Federer planira povratak na teren u ožujku u Dohi
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.02.2021 / 12:32
Autor: SEEbiz / H
ŽENEVA - Švicarska 39-godišnja teniska legenda Roger Federer izjavio je da planira svoj povratak na teniske terene za ožujak na turniru u Dohi, što će mu biti prvi nastup nakon prošlogodišnjeg poraza u polufinalu Australian Opena.

Švicarski osvajač 20 trofeja na Grand Slam turnirima trebao bi nastupiti na Qatar ExxonMobil Openu u Dohi koji je na rasporedu od 8. do 13. ožujka.

"Želio sam se vratiti na manjem turniru, gdje će biti manje pozornosti usmjereno prema meni i manje stresa", izjavio je Federer u utorak za švicarsku medijsku kuću SRG, prenosi njemačka agencija dpa.

Federer je u posljednjih godinu dana ima dva zahvata na koljenu i nije želio preranim nastupom na ovogodišnjem Australian Openu riskirati neku novu ozljedu. Njegovi glavni ciljevi u ovoj godini su vezani uz nastupe u Wimbledonu, na Olimpijskim igrama u Tokiju te na US Openu.

"Želim još jednom slaviti velike pobjede. Volim igrati tenis. Puno sam posljednjih mjeseci uložio u oporavak što se fizičke pripreme tiče. Morao sam se iznimno potruditi, ali sam to činio s radošću", zaključio je Federer.

Tagovi: Roger Federer, Australian Open, Novak Đoković
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE