GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

FIFA: Hrvatska se popela na 17. mjesto

FIFA: Hrvatska se popela na 17. mjesto
RANGIRANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.09.2021 / 12:00
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija napredovala je jedno mjesto na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici objavljenoj u četvrtak i sada se nalazi na 17. poziciji, dok je na prvom mjestu i dalje Belgija.

Druga reprezentacija svijeta je Brazil, a na treće mjesto popela se Engleska, dok je Francuska pala na četvrtu poziciju. Europski prvak Italija ostala je na petom mjestu.

Od hrvatskih suparnika u kvalifikacijskoj skupini H Rusija je napredovala četiri mjesta i sada se nalazi na 37. mjestu, dok je Slovačka zadržala 38. poziciju. Slovenija je napredovala dva mjesta do 64. pozicije, a Cipar, sljedeći suparnik Vatrenima u kvalifikacijama (8. listopad) pao je četiri mjesta i sada je 103. reprezentacija svijeta. Malta je napredovala šest mjesta i nalazi se a 171. poziciji.

Sve promjene na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici rezultat su 152 kvalifikacijskih utakmica za SP 2022. i 25 prijateljskih utakmica odigranih diljem svijeta u prvoj polovici rujna.

Sljedeća FIFA-ina ljestvica bit će objavljena 21. listopada.

Tagovi: FIFA ljestvica, hrvatska nogometna reprezentacija
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE