GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

FIFA odbila žalbu Atletica na Trippierovu kaznu

FIFA odbila žalbu Atletica na Trippierovu kaznu
ODBIJENICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.01.2021 / 13:27
Autor: SEEbiz / H

ŽENEVA - Međunarodna nogometna federacija (FIFA) odbila je žalbu Atletico Madrida na kaznu Engleza Kierana Trippiera koji je suspendiran na 10 tjedana iz svih nogometnih natjecanja.

Engleski nogometni savez (FA) je u prosincu kaznio suigrača hrvatskih reprezentativaca Šime Vrsaljka i Ive Grbića suspenzijom na 10 tjedana, te 95.000 dolara zbog kršenja pravila klađenja.

Trippier je naime, otkrio svojim prijateljima kako će preseliti iz Tottenhama u Atletico što su oni iskoristili za klađenje, čime je prekršio pravila koja zabranjuju pružanje informacija trećim stranama.

Atletico se žalio na odluku FA-a, kazavši kako se na njih ne bi trebala odnositi zabrana engleskih nogometnih vlasti, no FIFA je odbacila žalbu.

Engleski branič je zbog zabrane propustio dvije utakmice La Lige, ali se vratio u sastav derbiju protiv Sevillle kojeg je Atletico dobio 2-0, a engleski branič upisao asistenciju. Sada ga očekuje još osam utakmica "hlađenja" sve do 28. veljače kada mu završava kazna.

Zbog kazne Trippier će propustiti i prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Chelsea koja je na rasporedu 23. veljače.

Trippierova suspenzija je prilika za Vrsaljka koji se nedavno vratio na teren nakon dugotrajne ozljede koljena.

Tagovi: Kieran Trippier, FIFA, Tottenham, Atletico Madrid, klađenje, kladionice
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE