GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fiorentina želi Lovru Majera

Fiorentina želi Lovru Majera
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.01.2021 / 08:43
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Danas je iz pouzdanih menadžerskih izvora stigla informacija da je Fiorentina zainteresirana za dovođenje Dinamove 'desetke' Lovre Majera.

Čak se u toj informaciji išlo toliko daleko da se apostrofiralo da se talijanski prvoligaš najavio u Maksimiru na pregovore. Iz klupskih izvora nema potvrde o najavi razgovora s klubom iz Firence, ali naravno nije isključeno da će do njih doći, zimski prijelazni rok tek je započeo. Talijasnski menadžerski izvori tvrde da bi Fiorentina za Majera ponudila 10 milijuna eura, plus sve one bonuse koji već idu uz takve transfere.

Ako je to točno, onda to sigurno neće biti dovoljno, jer Majerova cijena jest - 15 milijuna eura! Ispod te cijene u Maksimiru uopće ne žele razgovarati o Majerovom transferu.

Pitanje jest može li se Fiorentina uklopiti u te financijske zahtjeve iz plavog doma. Mnogi izvori koji se bave talijanskim tržištem kazuju nam da bi to za taj klub vjerojatno bila nemoguća misija. Međutim, očito jest da su Lovrine igre protekle polusezone itekako zapale za oko mnogima diljem Europe, ta da će ponuda za Majera biti sve više. Raspitujući se o mogućem Majerovom transferu saznali smo da se za plemenitog Dinamovog veznjaka ozbiljno raspituje i ruski Zenit! E, to je već druga priča, bogati ruski klub u kojem igra naš Dejan Lovren mogao bi platiti tu cifru...

Na prvi pogled, izgleda teško za vjerovati da bi Dinamo u ovom zimskom prijelaznom roku prodavao Majera, jednog od ključnih igrača. On je Mamićevom sastavu neophodno potreban za proljetni dio sezone u kojem se napada Europa. Ne samo to, već se protiv Rijeke vidjel koliko on nedostaje u sastavu, koliko je njegova vrijednost bitna u igri Dinama. Ali ako zaista stigne ponuda od 15 milijuna eura, onda zaboravite ono što smo napisali u prethodnim rečenicama. U tom slučaju bi priča mogla krenuti nekim sasvim drugim putem.

Tagovi: Lovro Majer, Dinamo, Fiorentina
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE