GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

FourFourTwo: Modrić među najvećih 25 igrača od 1995.

FourFourTwo: Modrić među najvećih 25 igrača od 1995.
ZANIMLJIVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.04.2020 / 13:40
Autor: SEEbiz / tportal
LONDON - Engleski sportski časopis FourFourTwo prezentirao je zanimljiv izbor - najboljih 25 nogometaša koji su obilježili posljednjih 25 godina svjetskog nogometa. Našla su se tu samo birana imena.

Kakvi su sve velikani od 1995. godine do danas 'trčkarali' nogometnim terenima diljem svijeta. Čovjek se 'smrzne' kad samo krene nabrajati. Neki će reći kako je posljednjih 25 godina zlatno doba svjetskog nogometa koji je uz pomoć medija, prije svega televizije i izravnih prijenosa, učvrstio poziciju najpopularnijeg sporta današnjice.

Sada je engleski nogometni časopis FourFourTwo (4-4-2) napravio izbor najboljih 25 nogometaša u posljednjih 25 godina. Nije to bio lak odabir, ali u 25 velikana upao je i jedan Hrvat, te samo jedan golman. Kakva je konkurencija najbolje govori podatak da je su ovog izbora ispali David Beckham, Frank Lampard, Steven Gerrard, Didier Drogba, Oliver Kahn, Jürgen Klinsmann, Andrea Pirlo, Francesco Totti... I sljedećih 25 u tom izboru bili bi sami velikani, zvijezda do zvijezde.

Kako god bilo, evo kako izgleda taj popis 'Najboljih 25'...

TOP 25 NOGOMETAŠA OD 1995. GODINE

1. Lionel Messi
2. Cristiano Ronaldo
3. Zinedine Zidane
4. Ronaldo Nazario de Lima
5. Ronaldinho
6. Thierry Henry
7. Xavi
8. Iniesta
9. Paolo Maldini
10. Roberto Baggio
11. Rivaldo
12. Fabio Cannavaro
13. Ryan Giggs
14. Kaka
15. Wayne Rooney
16. Luis Figo
17. Gabriel Batistuta
18. Eric Cantona
19. Luka Modrić
20. Sergio Busquets
21. Raul
22. Paul Scholes
23. Romario
24. Sergio Ramos
25. Gianluigi Buffon

Tagovi: FourFourTwo, Luka Modrić, Xavi Hernandez, Lionel Messi, Zinedine Zidane, Ronaldinho, Ronaldo, Cristiano Ronaldo,
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE