GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fran Topić, Bišćanovo osvježenje za novi Dinamo

Fran Topić, Bišćanovo osvježenje za novi Dinamo
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.04.2023 / 08:05
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Potezi u drugom poluvremenu mogli bi biti signali u kojem će smjeru ići novi trener Dinama.

Vidjeli smo puno toga pozitivnog, dvojica mladih igrača su dobili priliku, "mali" Topić tek je u petak priključen momčadi, zadovoljno je Igor Bišćan nakon trijumfa protiv Lokomotive komentirao i kratku, ali vrijednu, priliku za kaljenje dvojice mladića.

Dok je javnost već upoznata s Gabrielom Rukavinom, Fran Topić prvi put je zasjao u službenom zapisniku prve momčadi Dinama. Riječ je o 19-godišnjem ofenzivcu iz Sesveta, koji okupira pozicije desnog krila i napadača, a s kojim su pratitelji mlađih Dinamovih uzrasta već dobro upoznati.

- Ovo je san svakog dječaka, drago mi je da mi se taj san ispunio - nije skidao osmijeh Topić u izjavi za klupsku stranicu nakon trijumfa protiv Lokomotive.

Upravo su on i Rukavina u rujnu režirali trijumf protiv Chelseaja (4:2) u Ligi prvaka mladih. Bila je to "paklena" uvertira za "starije Bluese" koji su kasnije tog dana bačeni u nokdaun u Maksimiru sprinterskim bijegom Mislava Oršića. Topić je u tom susretu asistirao petom Lovri Gubijanu za prvi pogodak, dok se kasnije i sam upisao na listu strijelaca. Novi "show" priredio je u pobjedi nad Salzburgom u istom natjecanju, samo mjesec dana kasnije. "Povaljao je" pola austrijske obrane, a onda "bombom" rasparao mrežu za odlučujući pogodak i slavlje Dinama 2:1.

Dobre nastupe pokazuje i na domaćim travnjacima, trenutačno je vodeći strijelac juniorske HNL sa 17 pogodaka. Rukavina na lijevom i Topić na desnom krilu, zalog su za optimizam budućnosti Modrog napada. Nije na odmet spomenuti kako je sa svim tim činjenicama bio je upoznat i bivši trener, koji je talentiranog igrača držao daleko od prve momčadi, a priključivanje Topića "velikim dečkima" jedan je od inicijalnih Bišćanovih poteza, ujedno, i naznaka u kojem bi smjeru mogao ići njegov Dinamo...

Tagovi: Fran Topić, Dinamo, Igor Bišćan, Gabrijel Rukavina
PROČITAJ I OVO
Za Vlašića je sezona gotovo sigurno završena
OZLJEDA
Za Vlašića je sezona gotovo sigurno završena
TORINO - Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić ozlijedio se na utakmici 35. kola Serie A protiv Bologne, a njegov klub Torino potvrdio je danas da se ne radi o lakšoj ozljedi i sezona je, za njega, gotovo sigurno završena.
Stručnjaci ne očekuju gospodarski procvat od Eura 2024
PROCJENE
Stručnjaci ne očekuju gospodarski procvat od Eura 2024
BERLIN - Ekonomski stručnjaci ne vjeruju da će Europsko nogometno prvenstvo, u lipnju i srpnju u Njemačkoj, imati izravan utjecaj na ekonomiju te zemlje koja je u padu.
Ovo su najbolji nogometaši u regiji po izboru Roberta Prosinečkog
RIJEČ AUTORITETA
Ovo su najbolji nogometaši u regiji po izboru Roberta Prosinečkog
PODGORICA - Izbornik Crne Gore Robert Prosinečki odgovarao je na pitanja za društvene mreže nogometnog saveza Crne Gore.
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
POHVALE
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
MADRID - Real Madrid je pred početak sezone u transferu vrijednom 103 milijuna eura doveo Judea Bellinghama i vezao ga ugovorom na šest godina.
Borussia Dortmund dovodi 16-godišnje čudo iz Ekvadora
TRANSFERI
Borussia Dortmund dovodi 16-godišnje čudo iz Ekvadora
DORTMUND - Mediji prenose da je 16-godišnji Ekvadorac Justin Lerma novo pojačanje njemačkog nogometnog velikana Borussije Dortmund.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE