GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Francuska opet pobijedila Hrvatsku

Francuska opet pobijedila Hrvatsku
LIGA NACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.10.2020 / 22:51
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Francuska je u 4. kolu Lige nacija na Maksimiru pobijedila Hrvatsku 2:1.

Gosti su poveli već u 8. minutu golom Antoinea Griezmanna, a Hrvatska je izjednačila lijepim golom Vlašića u 65. minuti da bi pobjedu Francuzima donio Kylian Mbappe u 79. minuti.

Većim dijelom utakmice Hrvatske bila ravnopravan, a u nekim trenucima i bolji suparnik. ipak, nedostaje ubojitosti, a francuski igrači opet su kaznili dva propusta hrvatske obrane.

U drugom susretu 4. kola ove skupine Portugal je u Lisabonu svladao Švedsku s uvjerljivih 3-0 (2-0).
Dva kola prije kraja natjecanja na vrhu ljestvice su Portugal i Francuska sa po 10 bodova, Hrvatska je treća s tri, dok je Švedska posljednja bez bodova.
Preostala dva kola igrat će se u studenom, Hrvatska će 14. studenoga gostovati kod Švedske, dok će tri dana potom u Splitu ugostiti Portugal. Prije ta dva dvoboja Hrvatska će u prijateljskom susretu 11. studenoga gostovati u Istanbulu kod Turske.

Tagovi: Francuska, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Nikola Vlašić
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE