GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Frank Lampard prvi kandidat za klupu Evertona

Frank Lampard prvi kandidat za klupu Evertona
KANDIDATI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.01.2022 / 19:40
Autor: SEEbiz / H
LIVERPOOL - Kako pišu engleski mediji tijekom četvrtka nekadašnji menadžer Chelseaja Frank Lampard najveći je kandidat za novog trenera Evertona.

Nakon niza negativnih rezultata i općenito gledano vrlo loše sezone mjesto trenera je morao napustiti Španjolac Rafael Benitez. U posljednjem ogledu, novom domaćem porazu (ovaj put protiv Aston Ville 0-1), na klupi Evertona je sjedio Duncan Fergsuon koji je privremeno rješenje i klub je u potrazi za strategom koji će biti dugotrajnija opcija.

Ovog tjedna se činilo kako je najbliže toj poziciji portugalski stručnjak Vitor Pereira, donedavni trener Fenerbahčea. No, reakcija navijača Evertona na takvu vijest je bila vrlo loša što je promijenilo i stav glavnih ljudi u klubu te je u ovom trenutku, kako pišu BBC i ostali engleski mediji, 43-godišnji Frank Lampard najveći kandidat.

Jedan od najboljih engleskih nogometaša s kraja prošlog stoljeća do sada je kao trener radio u Derby Countyju i Chelseaju kojeg je napustio prošle godine i od tada je bez posla. Navodi se i kako je Wayne Rooney, proslavljeni igrač Evertona, također u ovom trenutku debelo iza Lamparda kao opcija za trenera.

Everton trenutačno ne stoji dobro na premierligaškoj ljestvici. Nalazi se na 16. mjestu i samo je četiri boda iznad opasne zone ispadanja.

Tagovi: Frank Lampard, Everton, Rafa Benitez
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE