GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gazzetta: Bobanu uručen pismeni otkaz

Gazzetta: Bobanu uručen pismeni otkaz
SUKOBI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.03.2020 / 11:59
Autor: SEEbiz / Index.hr
MILANO - Zvonimir Boban, sportski direktor Milana, navodno je dobio naredbu s viših klupskih instanci da napusti klub nakon što je proteklog tjedna u velikom intervjuu za La Gazzettu dello Sport prozvao CEO-a Ivana Gazidisa da mu radi iza leđa i dovodi čovjeka na njegovo mjesto.

Nakon javnih kritika na račun vlasnika kluba, fonda Elliott i njegove produžene ruke Ivana Gazidisa, čelnici posrnulog milanskog giganta odlučili su da Zvone Boban mora otići S njim ide i legendarni Maldini koji ga je doveo iz FIFA-e, piše Gazzetta dello Sport.

Milanski dnevnik piše da su vlasnici kluba Bobanu informaciju o otkazu priopćili putem pisma koje je primio u petak. U njemu je navodno bilo obrazloženo da je bivši igrač Rossonera i legenda Vatrenih dobio otkaz upravo zbog svojih komentara u medijima.

Raskol u Milanu dogodio se zbog Ralfa Rangnicka koji će navodno preuzeti Milan od iduće sezone i dobiti potpunu kontrolu nad klubom sa San Sira.

To znači da bi izravno sudjelovao u kupovini, prodaji, skautiranju i treniranju nogometaša.

Rangnick će objediniti te četiri uloge, što je kraj za Paola Maldinija i Zvonimira Bobana u Milanu. Također, otkaz će dobiti i trener Stefano Pioli čiju će ulogu isto obnašati Nijemac koji je činio čuda s Leipzigom u Bundesligi. Rangnick i američka fondacija Elliott koja je vlasnik Milana već su potpisali predugovor u kojem je suradnja razrađena do u detalja.

Taj predugovor navodno sadrži i penale prema kojima njemačkom stručnjaku moraju isplatiti određenu svotu novca ako se odluče povući iz pregovora.

Tagovi: Zvonimir Boban, AC Milan, Ivan Gazidis, Ante Rebić, Paolo Maldini, Ralf Rangnick
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE