GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gazzetta: Mandžukić, Kolarov i Kalinić među najvećim promašajima Serie A

Gazzetta: Mandžukić, Kolarov i Kalinić među najvećim promašajima Serie A
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.04.2021 / 11:22
Autor: SEEbiz / Index.hr
MILANO - Gazzetta dello Sport najčitaniji talijanski sportski list i jedan od najuglednijih specijaliziranih dnevnika na svijetu, objavio je popis na kojem nijedan nogometaš ne želi biti.

Top 10 flopova ili najvećih promašaja sezone u ligi Seria A. Na njemu su dva bivša napadača reprezentacije Hrvatske, donedavni stoper Dinama, nekadašnji kapetan Srbije te legenda Barcelone:

Mario Mandžukić (34), napadač. Došao bez kluba i odštete u Milan u zimskom prijelaznom roku. Četiri nastupa bez učinka.

Nikola Kalinić (33), napadač. Došao u listopadu prošle godine iz Atletica u Veronu uz odštetu od 1.8 milijuna eura. Učinak: 12 utakmica, jedan gol.

Amir Rrahmani (27), stoper. Došao u ljetnom prijelaznom roku iz Verone u Napoli uz odštetu od 14 milijuna eura. Učinak: 14 nastupa, jedna asistencija.

Aleksandar Kolarov (35), branič. Došao u ljetnom prijelaznom roku iz Rome u Inter uz odštetu od 1.5 milijuna eura. Učinak: 11 utakmica, jedna asistencija.

Pedro (33), napadač. Došao u ljetnom prijelaznom roku iz Chelseaja u Romu bez odštete. Učinak: 32 utakmice, po pet golova i asistencija.

Sam Lammers (23), napadač. Došao u ljetnom prijelaznom roku iz PSV-a u Atalantu uz odštetu od 9 milijuna eura. Učinak: 14 utakmica, dva gola.

Roberto Inglese (29), napadač. Došao u ljetnom prijelaznom roku iz Napolija u Parmu uz odštetu od 18 milijuna eura. Učinak: 14 golova, dvije asistencije.

Aleksandr Kokorin (30), napadač. Došao u zimskom prijelaznom roku iz Spartak Moskve u Fiorentinu uz odštetu od 4.5 milijuna eura. Tri nastupa bez učinka.

Thomas Strakosha (26), golman Lazija. Učinak: osam nastupa, 14 primljenih golova.

Gary Medel (33), defenzivac Bologne. Učinak: 11 nastupa, jedna asistencija.

Tagovi: Mario Mandžukić, AC Milan, Aleksandar Kolarov, Nikola Kalinić, Amir Rrahmani
PROČITAJ I OVO
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
TENIS
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
RIM - Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se dugo zadržao ni na zemljanom ATP Masters 1000 turniru u Rimu, porazom 0:2 u setovima od Britanca Jacka Drapera ispao je u prvom kolu.
Hrvatska teško poražena u Norveškoj
RUKOMET
Hrvatska teško poražena u Norveškoj
OSLO - Previše smo isprobavali, nismo za to bili spremni i zasluženo smo u prvom susretu turnira u Oslu poraženi od Norveške. Ako smo htjeli nešto vidjeti, nešto dobro, nismo vidjeli ništa, možda tek loše, što ne bi bilo poželjno ponavljati. Ono što smo znali da je Kuzmanović top, to smo utvrdili još jednom.
Sopić: Modrić je maestro
DIVLJENJE
Sopić: Modrić je maestro
RIJEKA - Nogometaši Rijeke u 34. kolu SuperSport HNL-a gostuju kod Varaždina (subota, 11. svibnja, 17 sati, MAXSport1, MAXtv). Utakmicu je najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Modrićev sprint spasio Real
BRILJANTAN
Modrićev sprint spasio Real
MADRID - Igrači Reala plasirali su se u finale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Madridu preokrenuli 0:1 u pobjedu 2:1 protiv Bayerna.
Nikola Jokić je opet MVP NBA lige
PRIZNANJA
Nikola Jokić je opet MVP NBA lige
DENVER - Nikola Jokić je najkorisniji igrač NBA-a, objavila je liga.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE