GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Giannis kandidat za godišnje nagrade u dvije kategorije

Giannis kandidat za godišnje nagrade u dvije kategorije
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.08.2020 / 20:29
Autor: SEEbiz / H

NEW YORK - NBA liga je u subotu objavila imena trojice finalista u kategorijama za godišnje nagrade, a prošlogodišnji najkorisniji igrač (MVP) Giannis Antetokounmpo je uz tu klategoriju nominiran i za najboljeg obrambenog igrača.

Grčkom reprezentativcu i najvećoj zvijezdi vodeće momčadi NBA lige Milwaukee Bucksa konkurenti za MVP nagradu su LeBron James (LA Lakers) i James Harden (Houston Rockets), dok mu za najboljeg defenzivca konkuriraju dvojica centara Anthony Davis (LA Lakers) i Rudy Gobert (Utah Jazz), koji je tu nagradu osvajao u prošle dvije sezone.

Slovenac Luka Dončić (Dallas Mavericks) je u najužem krugu za nagradu igraču koji je pokazao najveći napredak, a konkurenti su mu Brandon Ingram (New Orleans Pelicans) i Bam Adebayo (Miami Heat).

Lou Williams (LA Clippers) je u igri za treću uzastopnu nagradu namijenjenu najboljem šestom igraču, a u tome ga mogu spriječiti suigrač Montrezl Harrell ili njemački reprezentativac Dennis Schroder (Oklahoma City Thunder).

Razigravač Memphis Grizzliesa Ja Morant predvodi kandidate za najboljeg novaka, a među trojicom finalista su još prvi izbor prošlogodišnjeg drafta Zion Williamson (New Orleans Pelicans) i Kendrick Nunn (Miami Heat).

Za najboljeg trenera godine konkuriraju strateg Milwaukee Bucksa Mike Budenholzer, trener prošlogodišnjih prvaka Toronto Raptorsa Nick Nurse te Billy Donovan iz Oklahoma City Thundera.

Za sve spomenute nagrade nisu uzimane u obzir utakmice koje se odigravaju u nastavku sezone "pod balonom" u Orlandu, jer su tamo samo 22 od 30 NBA momčadi.

Dobitnici nagrada će biti obznanjeni tijekom prijenosa nastavka sezone u programu televizijskog kanala TNT, a kompletni rezultati će biti dostupni na internetskom portalu NBA lige.

Tagovi: Giannis Antetokounmpo, Mike Budenholzer, Milwaukee Bucks, LeBron James, James Harden,, Luka Dončić, Anthony Davis, Rudy Gobert
PROČITAJ I OVO
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
KRITIKE
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
BARCELONA - Iako je većina navijača Barcelone kivna na sudiju Cesara Sotoa Grada za poraz od Real Madrida u sinoć odigranom El Clasicu, legendarni nizozemski nogometaši Marco van Basten i Ronald de Boer obrušili su se na drugog "stvarnog" krivca.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE