GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Girona gubila 2:0, a onda zabila pet golova

Girona gubila 2:0, a onda zabila pet golova
PRIMERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.10.2023 / 20:20
Autor: SEEbiz
MADRID - Nogometaši Girone nastavljaju nizati sjajne rezultate u elitnom razredu španjolskog nogometa. U susretu 10. kola španjolskog prvenstva Girona je pobijedila Almeriju 5:2 premda su gosti nakon 25 minuta igre vodili 2:0.

Već u trećoj minuti gosti su poveli, a pogodak je postigao Leo Baptistao. Brazilski napadač je u 25. minuti zabio i za 2:0, no Girona je u posljednjih osam minuta prvog dijela zabila tri gola okrenuvši rezultat. Strijelci su bili Ivan Martin (37) i Artem Dovbik (39, 44). U nastavku susreta domaćin je zabio još dva gola, a strijelci su bili Savio (71) i Christian Stuani (85).

Girona se ovom pobjedom probila na drugo mjesto Primere s 25 bodova, koliko ima i vodeći Real, no momčad iz Madrida ima i bolju razliku pogodaka. Almerija je ostala na začelju s tri boda, pet manje od zone spasa.

U prvom nedjeljnom ogledu Rayo Vallecano je golom u sudačkoj nadoknadi na gostovanju pobijedio Las Palmas 1:0.

Pogodak odluke zabio je Bebe iz kaznenog udarca u drugoj minuti nadoknade. Jedanaesterac je imao i Las Palmas u 34. minuti, međutim Stole Dimitrievski obranio je udarac Munira El Haddadija. Gosti su u četvrtoj minuti nadoknade ostali s igračem manje nakon što je isključen Oscar Valentino. Rayo se ovom pobjedom uspeo na sedmo mjesto Primere sa 16 bodova, dok je Las Palmas na 12. mjestu s 11 bodova.

Tagovi: Girona, ivan Martin, Artem Dovbik
PROČITAJ I OVO
Pacersi nemoćni u Bostonu
NBA PLAYOFF
Pacersi nemoćni u Bostonu
BOSTON - Košarkaši Boston Celticsa pobijedili su Indiana Pacerse sa 126-110 u drugoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige te su poveli s 2-0 u seriji.
Sopić na izlaznim vratima
TRENERI
Sopić na izlaznim vratima
RIJEKA - Pisali smo već o narušenom odnosu u svlačionici Rijeke, prije svega između trenera Željka Sopića i jedne od najvećih zvijezda kluba s Rujevice, Marka Pjace.
Bayern najozbiljniji kandidat za kupnju Olma
TRANSFERI
Bayern najozbiljniji kandidat za kupnju Olma
ZAGREB - Dani Olmo velika je želja Barcelone, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo, prije par dana je pisala Marca.
Dinamo smijenio Vlatku Peras
SMJENA
Dinamo smijenio Vlatku Peras
ZAGREB - Predsjednica Uprave Dinama Vlatka Peras smijenjena je s dužnosti.
Spalletti iznenadio popisom za Euro
IZNENAĐENJE
Spalletti iznenadio popisom za Euro
RIM - Talijanski izbornik Luciano Spalletti objavio je u četvrtak preliminarni popis s imenima 30 igrača za EURO, a na njemu nema Marca Verrattija i Cire Immobilea.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE