GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gojak se na ljeto vraća s posudbe

Gojak se na ljeto vraća s posudbe
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.03.2021 / 12:41
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Amer Gojak gotovo sigurno će se na ljeto vratiti u Dinamo, nakon što mu istekne posudba u Torinu.

Reprezentativac BiH otišao je u Italiju nakon što je Dinamo osigurao nastup u Europa ligi. Torino je njegovu posudbu platio 500.000 eura i obvezao se otkupiti Gojakov ugovor ako veznjak najmanje deset utakmica započne u početnoj postavi.

Gojak je nešto još i igrao kod Marca Giampaola, koji ga je i doveo, pa je pet puta bio u početnoj postavi, ali nakon što je momčad preuzeo Davide Nicola, Gojak je odigrao samo 29 minuta. Kako sad stvari stoje, nema nikakve šanse da Gojak ispuni uvjet iz ugovora prema kojem bi ga Torino morao kupiti i sve je izvjesnije da će se vratiti u Maksimir.

Tamo će zateći sve boljeg Kristijana Jakića, razigranog Majera i nezamjenjivog Arijana Ademija i pitanje je hoće li se uspjeti izboriti za mjesto u momčadi. Naravno, Torino može otkupiti 24-godišnjeg veznjaka i ako on ne ispuni uvjet, ali to je iz ove perspektive teško za očekivati.

S druge strane, Francois Moubandje doslovno briljira na posudbi u Alanyasporu koji se bori za Europu. Francuz nikako nije uspio izboriti mjesto u momčadi Nenada Bjelice, a kad je došao Zoran Mamić, Moubandje je poslan na posudbu uz opciju otkupa ugovora.

Postao je nezamjenjiv u prvoj momčadi Alanye, a u 28 utakmica upisao je tri gola i tri asistencije. Turci imaju opciju otkupa njegova ugovora, no još se ne zna hoće li ga Dinamo pustiti. Kako doznajemo, klub će o Moubandjeu odlučiti na ljeto.

Joško Gvardiol odlazi, a na njegovoj poziciji Dinamo ima Leovca, Čabraju i Štefulja i gužva je ogromna.

Tagovi: Amer Gojak, Dihamo, Torino, Zoran Mamić, Francois Moubandje, Alanyaspor
PROČITAJ I OVO
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
NBA PLAYOFF
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
DALLAS - Dallas je dramatičnom domaćom pobjedom nad Oklahomom 117:116, s ukupnih 4:2 izborio finale Zapadne konferencije NBA play-offa.
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
BOKS
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
LONDON - Nakon 12 rundi rata, Usik je slavio podijeljenom sudačkom odlukom (115-112, 113-114, 114-113).
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE