GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gol Brozovića i asistencija Perišića odveli Inter na vrh

Gol Brozovića i asistencija Perišića odveli Inter na vrh
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.04.2022 / 21:17
Autor: SEEbiz / H
LA SPEZIA - Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović bio je strijelac prvog gola, dok je drugi naš reprezentativac Ivan Perišić bio asistent za drugi pogodak Intera iz Milana u 3-1 (1-0) gostujućoj pobjedi protiv Spezije u prvom susretu 33. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Brozović je doveo "crno-plave" u vodstvo u 31. minuti svojim prvim ovosezonskim prvenstvenim golom, snažnim udarcem sa 20-ak metara nakon što mu je loptu glavom spustio D'Ambrosio.

Perišić je u 73. minuti ubacio s liojevog krila, a Lautaro Martinez je spretno reagirao te sa 10-ak metara skrenuo loptu u mrežu.

Maggiore je u 88. minuti lijepim golom sa 16 metara vratio tračak nade domaćima, ali je u trećoj minuti sudačke nadoknade Alexis Sanchez realizirao protunapad Intera za konačnih 3-1.

Brozović i Perišić odigrali su čitav susret za Inter, dok je Martin Erlić odradio svih 90 minuta za Speziju.

Ovom pobjedom Inter je barem na dva sata preuzeo čelo ljestvice sa 69 bodova, jednim više od gradskog rivala Milana koji od 21 sat igra protiv davljenika Genoe. I Inter i Milan su trenutačno na 32 odigrana susreta.

Spezia je 15. sa 33 boda.

Tagovi: Marcelo Brozović, Inter, Ivan Perišić, Lautaro Martinez
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE