GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Goluža: Utakmica će biti teža nego prošli tjedan

Goluža: Utakmica će biti teža nego prošli tjedan
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.11.2022 / 15:07
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Trener PPD Zagreba Slavko Goluža očekuje da će utakmica osmog kola Lige prvaka protiv Veszprema, koja je na rasporedu u srijedu, biti teža nego ona prošlog tjedna kada su njegovi igrači pružili solidan otpor Mađarima na njihovom terenu.

"Utakmica će sigurno biti teža nego ona prošlog tjedna ali moram biti iskren i reći da ne razmišljam previše o protivniku. Fokusiran sam na nas, na napredak i to je ono čemu težimo. Znamo kako moramo izgledati u srijedu želimo li doći do dobrog rezultata protiv Veszprema. Postoji dosta stvari na kojima još uvijek moramo raditi, međutim, vjerujem da je ono kako smo izgledali u Mađarskoj i u Bjelovaru pravi put i to me veseli", rekao je Goluža u najavi utakmice.

Iza PPD-a je pobjeda protiv Bjelovara u Paket 24 Premijer ligi ovog vikenda i sjajno izdanje protiv Veszprema prošli tjedan. U srijedu će 'Lavovi' pred domaćim navijačima pokušati osvojiti bodove koji bi im povećali šanse za prolazak u daljnju fazu natjecanja.

I Zvornimir Srna se nada da će on i suigrači u srijedu opet biti dobri protiv Veszprema.

"Mislim da smo u Veszpremu odigrali pravu utakmicu. Nisu nas iznenadili ni sa čime, znali smo što mogu i na to smo se pripremili. Novi trener je naravno donio neke nove ideje i na nama je sada da se tome prilagodimo. Obrana je protiv Veszprema bila dobra, čvrsta i pokretna dok smo u Bjelovaru od samog početka do kraja inzistirali na brzini i tempu. Pred nama su još dva dana da se pripremimo i u srijedu ponovno budemo pravi protiv Veszprema", kazao je Srna.

Sljedeća utakmica u Ligi prvaka koja čeka PPD je gostovanje u Bukureštu protiv Dinama 8. prosinca. Nakon sedam kola PPD je sedmi u skupini A sa tri boda, dok je Veszprem prvi sa 13 bodova.

Fotografija: PPD Zagreb

Tagovi: Slavko Goluža, PPD Zagreb
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE