GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Goran Tomić više nije trener Rijeke

Goran Tomić više nije trener Rijeke
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.05.2022 / 11:11
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Goran Tomić više nije trener NK Rijeke, objavljeno je u subotu na stranicama kluba.

"HNK Rijeka ovim putem obavještava javnost da Goran Tomić od danas više nije trener prve momčadi. Nakon završetka prvenstvene sezone i finala Kupa Hrvatske, HNK Rijeka i Goran Tomić dogovorili su sporazuman raskid suradnje", stoji u priopćenju objavljenom na službenim stranicama riječkog kluba.

"Na početku želim istaknuti da je do dogovora došlo na moju inicijativu i hvala HNK Rijeka što mi je izašao ususret", rekao je Goran Tomić.

Tomić je postao trener Rijeke početkom ožujka 2021. te je u završnici sezone odveo Rijeku do trećeg mjesta u prvenstvu. Rijeka je ove sezone stigla do play-offa Konferencijske lige, ostvarila je plasman u finale Kupa Hrvatske i u končanici osvojila četvrto mjesto u HNL-u.

"Želim se zahvaliti svima u HNK Rijeka, počevši od predsjednika Damira Miškovića na prilici, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, Robertu Palikuči i Ivanu Manceu, sportskim direktorima s kojima sam surađivao, Srećku Juričiću, generalnom direktoru Luki Ivančiću, ali naravno i svim ljudima u klubu. Hvala stručnom stožeru s kojima sam svakodnevno radio, igračima na odličnim igrama i siguran sam da smo u svakom trenutku davali svoj maksimum. Rijeka će mi uvijek ostati u lijepom sjećanju kao jedan predivan dio moje karijere. Na kraju hvala i svim navijačima na podršci", zaključio je Goran Tomić.

Tagovi: Goran Tomić, NK Rijeka
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE