GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gorenje postaje partner nogometnog kluba Paris Saint-Germain

Gorenje postaje partner nogometnog kluba Paris Saint-Germain
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.12.2020 / 10:38
Autor: SEEbiz
VELENJE - Velenjska tvrtka Gorenje, koja se pridružila kineskoj multinacionalnoj tvrtki Hisense International 2018. godine, sklopila je globalno partnerstvo s nogometnim klubom Paris Saint-Germain.

Globalno partnerstvo s nogometnim klubom Paris Saint-Germain najavljuje početak novog poglavlja sportskih sponzorstava za Gorenje. Ujedinit će se kraljevstvo vrhunskih kuhinjskih aparata i svijet nogometne poezije.

U novoj stvarnosti s koronavirusom, ljubitelji nogometa propuštaju posjete stadionima i gorljivo navijaju za velike majstore na terenu. Za svoje kućne ljubimce mogu stisnuti šake barem kod kuće i istovremeno uživati u ukusnim jelima pripremljenim s Gorenjevim kućanskim aparatima, smatraju u velenjskoj kompaniji.

Alenka Potočnik Anžič, direktorica marketinga u Hisense Gorenje Europe, kaže:

„Oduševljeni smo što smo se udružili s jednim od najvećih nogometnih klubova na svijetu. Paris Saint-Germain uistinu je jedinstvena institucija i izvanredan poslovni partner. Njihove temeljne vrijednosti u potpunosti su u skladu s našima. Oboje smo svjesni svoje društvene odgovornosti, pa želimo donijeti sreću i radost u milijune domova širom svijeta. Čak i u ova posebna vremena možemo uživati u svakom trenutku života. Voljeli bismo da navijači Paris-Saint Germain navijaju za svoj klub u skloništu svog doma, prepunom aparata za domaćinstvo Gorenje. "

Već je godinama poznato da su velike kineske kompanije bogati sponzori pojedinih europskih nogometnih liga pa i Lige prvaka. Zato ovaj potez ne iznenađuje pogotovo uzme li se u obzir veće ambicije Hisensea na europskom tržištu za što će mu jedna od najvažnijih poluga biti upravo Gorenje.

Tagovi: Gorenje, Paris Saint-Germain, Alenka Potočnik Anžič, Paris SG, Hisense
PROČITAJ I OVO
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE