GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gotovo cijela momčad Širokog Brijega pozitivna na koronavirus

Gotovo cijela momčad Širokog Brijega pozitivna na koronavirus
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.10.2020 / 16:35
Autor: SEEbiz
ŠIROKI BRIJEG - Široki Brijg je objavio podatak da samo šest igrača iz prve momčadi nije pozitivno na koronavirus.

Ova informacija stigla je samo dva dana nakon okršaja protiv Sarajeva u prvenstvu. U tom susretu Sarajevo je slavilo rezultatom 2:0, a Široki je u rosteru imao samo 13 igrača upravo zbog problema s koronavirusom.

Iz Širokog su tražili odgodu tog susreta, ali ni Sarajevo ni Nogometni savez Bosne i Hercegovine nisu donijeli odluku o odgodi susreta.

"Tražili smo odgodu derbija, ali oglušili su se na naše molbe"
Dva dana nakon tog derbija stigla je informacija da je na koronavirus pozitivno čak šest igrača Širokog koji su odigrali susret protiv Sarajeva.

"Uz onih 12 igrača koji su osjećali simptome i koji su na vrijeme stavljeni u izolaciju, današnje testiranje je potvrdilo kako su jedan član stručnog stožera i čak šest igrača NK Široki Brijeg, a koji su nastupili u derbiju protiv FK Sarajevo pozitivni na koronavirus. Iako je NK Široki Brijeg prije spomenute utakmice, uslijed razvoja cjelokupne situacije, o svemu telefonski obavijestio protivničku momčad i Nogometni savez BiH, isti su se oglušili na naše molbe za odgodom utakmice. Svjesni svega bojali smo se ovakvoga epiloga, a on nije pitanje samo NK Široki Brijeg, nego svih nas. U pitanju su zdravlje i zaštita života, kako naših igrača i djelatnika, tako i suparničkih igrača i djelatnika, sudaca i svih ostalih koji sudjeluju u organizaciji utakmica", objavili su na Facebook stranici Širokog ovog ponedjeljka.

Široki Brijeg trenutno ima samo šest igrača iz seniorske momčadi na raspolaganju za treninge i utakmice koje slijede. Zbog toga će klub tražiti odgodu sljedećih dviju utakmica (FK Velež Mostar u osmini finala Kupa BiH i FK Tuzla City u 12. kolu m:tel Premijer lige BiH).

Foto: NK Široki Brijeg

Tagovi: NK Široki Brijeg, koronavirus, Premier liga BiH
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE