GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grant Williams u Dallas, Bullock u Spurse

Grant Williams u Dallas, Bullock u Spurse
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.07.2023 / 10:16
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Dallas Mavericksi pristali su na četverogodišnji ugovor vrijedan 53 milijuna dolara s Grantom Williamsom u sklopu ugovora o potpisivanju i razmjeni tri tima koji uključuje Boston Celticse i San Antonio Spurse, javlja ESPN.

Spursi će dobiti napadača Reggieja Bullocka i nezaštićenu razmjenu izbora u prvoj rundi 2030. od Mavericksa. Celticsi i Mavericksi dobit će svaki po dva izbora u drugoj rundi drafta.

Williams (24) proveo je četiri sezone u Celticsima otkako je bio prvi izbor 2019. Prosječno je bilježio 8,1 poen i 4,6 skokova u 79 utakmica (23 starta) prošle sezone.

Williams ima prosjek karijere od 6,2 poena i 3,4 skoka u 288 utakmica (58 startova). Prošli mjesec je operirao lijevu ruku i očekuje se da će biti spreman prije početka treninga.

Williams je drugi ključni igrač kojeg je Boston zamijenio izvan sezone. Tim je prethodno razmijenio Marcusa Smarta, NBA obrambenog igrača godine u sezoni 2021./22., Memphis Grizzliesima.

Timovi službeno ne mogu potpisivati ugovore sa slobodnim igračima ili službeno objaviti razmjene do četvrtka.

Bullock (32) je proveo posljednje dvije sezone svoje desetogodišnje NBA karijere u Mavericksima. Prosječno je bilježio 7,2 poena i 3,6 skokova u 78 utakmica (55 startova) prošle sezone.


Prošle je sezone zabio 151 tricu, što je mu je drugi najbolji učinak u karijeri nakon što je ubacio 163 trice za New York Knickse u sezoni 2020./21.

Tagovi: Grant Williams, Dallas Mavericks, San Antonio Spurs, Reggie Bullock
PROČITAJ I OVO
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NBA PLAYOFF
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NEW YORK - Popunjena su tri od četiri mjesta u polufinalu Istočne konferencije doigravanja u NBA ligi. Nakon što su svoju poziciju ondje osigurali Boston Celticsi protiv Miami Heata, među posljednja četiri na Istoku plasirali su se New York Knicksi i Indiana Pacersi.
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE