GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grbić danas potpisuje za Atletico

Grbić danas potpisuje za Atletico
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.08.2020 / 09:01
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MADRID - Hrvatski reprezentativac Ivo Grbić danas leti za Madrid gdje će obaviti liječnički pregled, te ako bude sve u redu, potpisat će ugovor s Atleticom! S njim skupa putuje poznati menadžer Andy Bara koji je bio bitna osoba u realizaciji senzacionalnog transfera.

- Na tom poslu sam radio godinu dana, obavijestio sam svojevremeno Atletico da u Lokomotivi brani jedan sjajni vratar i onda su ga počeli pratiti, te na koncu su zaključili da je Grbić najbolji vratar u Europi kojeg mogu dovesti za iznos koji su odlučili ponuditi odnosno potrošiti. Atletico iz Madrida je imao najbolje vratare u posljednjih deset-petnaest godina, tu su bili De Gea, Courtois, sad je Oblak... U Atleticu drže da je Grbić sličan De Gei i Courtoisu, na njih podsjeća stasom, reakcijama. Misle da bi on danas-sutra mogao postati novo veliko ime Atletica - kazao nam je Bara.

Grbića je želio u WBA i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Bara nam je potvrdio tu priču.

- Da, Slaven Bilić ga je želio dovesti u WBA, to je bila prva opcija. Odgovarala je Lokomotivi, Grbiću, meni i ljudima s kojima radim. Međutim, u nogometu se odgađaju preokreti, možda je WBA predugo čekao, a Atletico je reagirao jako brzo, te ponudio cifru koja se nije mogla odbiti. Uz novac daje i svog vratara Alexa Dos Santosa koji bi uskoro trebao stići u Lokomotivu, a bit će 50 posto u vlasništvu Lokomotive i Atletica. Madriđani daju i velike bonuse, a Lokomotiva ima i 15 posto od budućeg transfera Grbića. Ako Grbić postane prvi vratar Atletica, to će biti jedan od najvećih transfera u povijesti Hrvatske, ne samo kad se radi o vratarima - zaključio je Bara.

U španjolskim medijima je izašao podatak da transfer Grbića iznosi 8 milijuna eura, ali Bara tu cifru nije želio potvrditi. Eto, tako se završava priča o zasad najsenzacionalnijem transferu hrvatskog nogometa u ovom razdoblju. Nakon što je postao hrvatski reprezentativac, Grbić postaje i vratar madridskog Atletica. Kakva sjajna priča... Sad nas naravno zanima i kakav je vratar Alex Dos Santos koji dolazi na vrata Lokomotive. Vrlo brzo ćemo saznati.

Tagovi: Ivo Grbić, Atletico Madrid, Andy Bara, Slaven Bilić, West Bromwich Albion
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE