GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Guardiola: Nogomet bez navijača nema smisla

Guardiola: Nogomet bez navijača nema smisla
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.03.2020 / 21:40
Autor: SEEbiz / Index.hr
MANCHESTER - Širenje epidemije koronavirusa uzrokovalo je odgodu utakmica i odigravanje susreta bez publike u najjačim europskim ligama.

Tako u Italiji, najteže pogođenoj europskoj zemlji smrtonosnim virusom, nema sporta do 3. travnja. Španjolci sve utakmice igraju bez publike, Nijemci većinu, a u Francuskoj je odlučeno da će se susreti igrati s maksimalno 1000 navijača. U Engleskoj je zasad na snazi zabrana rukovanja suparničkih igrača i sudaca prije početka utakmice, ali bi se uskoro i u engleskoj ligi utakmice mogle igrati bez gledatelja.

"Nogomet bez navijača? Mislim da će takva odluka i kod nas uskoro doći. Ako ljudi ne mogu doći na stadion, onda sve ovo nema smisla. Napravit ćemo ono što moramo, tako je kako je, ali ne mogu uživati u utakmicama bez navijača. Da se mene pita, radije bih otkazao utakmice nego ih igrao bez publike. Mi nogomet igramo zbog navijača", rekao je menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola.

Slično razmišlja i Nuno Espirito Santo, trener Wolverhamptona.

"Zašto skroz ne zaustavimo nogomet? Kakvu poruku šaljemo ljudima? Da je OK da igrači imaju međusobni kontakt, a navijači ne?"

Tagovi: Pep Guardiola, Manchester City, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE