GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gvardiol ipak nije teže ozlijeđen

Gvardiol ipak nije teže ozlijeđen
DOBRE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.05.2021 / 11:07
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Četvrtak je donio bolje vijesti za Joška Gvardiola, iako mladi branič nije išao na neke dodatne preglede, a možda na njih neće ni morati, radi se o distorziji zgloba i ne bi ga trebala čekati dulja stanka.

Zasad, sigurno će propustiti utakmicu u Velikoj Gorici u nedjelju, ali bi mogao biti spreman za finale Kupa Zvijezda Dinama nije teže ozijeđena!na istom stadionu u srijedu.

Što znači da još nije odigrao zadnje minute za Dinamo, od Maksimira bi se, shodno tome, mogao oprostiti u zadnjem kolu protiv Šibenika. Iz toga se može zaključiti da, ne bude li nekih nepredviđenih komplikacija, Gvardiolu nije upitan nastup na Euru, kojem god.

Svako zlo za neko dobro, ako je već ozlijeđen, barem će se malo odmoriti, jer doista je ove sezone potrošen. Bio je starter u zadnjih 10 od 11 utakmica (Europa, HNL i Kup), šest ih je odigrao po 90 minuta! Znamo i za onaj bogati bonus koji Dinamo dobiva od Leipziga za svaki njegov nastup, ta činjenica u kombinaciji s time da mu Krznar najviše vjeruje i da je Leovac trenutno u 'outu', a Čabraja se još nije adaptirao, rezultatirala je tom njegovom minutažom i umorom. Eto, ispalo je da je ozljeda jedini način da malo predahne. Vjerojatno ćemo ga, dakle, vidjeti još koji put u Dinamovom dresu, za oproštaj od Modrih.

Spomenimo i Iyayija Atiemwena, koji je također utakmicu s Varaždinom napustio zbog ozljede gležnja. On bi mogao izbivati čak i dulje od Gvardiola, vjerojatno će propustiti i finale Kupa, a pitanje je hoće li ga biti na završetku sezone i proslavi naslova sa Šibenikom.

Tagovi: Joško Gvardiol, Dinamo, RB Leipzig, Julian Nagelsmann, Zoran Mamić, Dani Olmo
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE