GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gvardiol neće igrati u Londonu

Gvardiol neće igrati u Londonu
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.03.2021 / 08:22
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Dinamo u četvrtak u 21 sat gostuje u Londonu kod Tottenhama u prvoj utakmici osmine finala Europa lige.

Hrvatski prvak odigrao je odličnu utakmicu u nedjelju protiv Rijeke i u jako dobroj je formi, no to se može reći i za Spurse, koji izgledaju zaista sjajno u posljednje četiri utakmice, u kojima su zabili ukupno 13 golova.

Loša vijest za Dinamove navijače je da Zoran Mamić neće moći računati na Joška Gvardiola koji je prošlog tjedna na treningu ozlijedio mišić. Zbog toga je propustio utakmicu s Rijekom (2:0), a naknadni pregledi pokazali su da je ozljeda kompliciranija nego što se mislilo i Gvardiol neće putovati u London. Pitanje je hoće li se oporaviti do uzvrata sljedećeg tjedna.

Leipzigov igrač na posudbi u Dinamu odigrao je ove sve zone baš sve Dinamove europske utakmice, a jedina u kojoj nije odigrao svih 90 minuta bila je ona protiv Cluja u 2. pretkolu Lige prvaka.

Gvardiol se pokazao jednim od najvažnijih Dinamovih igrača ove sezone i bio bi jako dobro rješenje za brze Tottenhamove krilne igrače po svojoj strani. Ovako će umjesto njega morati igrati Marin Leovac koji se nije naigrao ove sezone, a postoji mogućnost da bi morao čuvati Garetha Balea koji je u posljednje tri utakmice zabio četiri gola za Spurse.

Dobra vijest za Dinamo je da Tottenham tri dana kasnije igra gradski derbi s Arsenalom pa bi Mourinho mogao poštedjeti neke glavne igrače. U momčad se vraća Giovanni Lo Celso koji nije igrao dva mjeseca, a engleski mediji nagađaju da će Mourinho na klupi ostaviti upravo Balea kako ga ne bi preforsirao.

No tu je ubojiti dvojac Son - Kane, a jedan od njih dvojice sigurno će igrati protiv Dinama. Tottenham tu utakmicu shvaća maksimalno ozbiljno jer mu je Europa liga alternativni put do Lige prvaka. U prvenstvu Spursi za četvrtim mjestom zaostaju pet bodova uz utakmicu manje.

Tagovi: Joaško Gvardiol, Dinamo, Zoran Mamić, Tottenham
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE