GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Haaland odlučio gdje će nastaviti karijeru

Haaland odlučio gdje će nastaviti karijeru
PRELOMIO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.03.2021 / 18:57
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - Erling Haaland će ovog ljeta biti jedan od igrača za koje će najbogatiji europski klubovi tijekom prijelaznog roka nuditi najviše novca. Senzacionalni Norvežanin je lani za 20 milijuna eura stigao u Dortmund iz Salzburga, a već prve sezone porušio je silne golgeterske rekorde Bundeslige.

Ovaj 20-godišnji napadač ove sezone je zabio čak 31 gol u 30 nastupa za Borussiju u svim natjecanjima i natjerao je klub s Westfalena da u njegov ugovor, koji traje do ljeta 2022., uglavi klauzulu da onaj tko želi Halanda mora platiti 100 milijuna eura.

Manchester United i Manchester City odavno vrbuju mladog napadača, a klub s Etihada nekoliko se puta susreo s Halandovim predstavnicima i agentima. Također, u priči je i Chelsea, koji ima novac za napadača Borussije, a novi predsjednik Barcelone Joan Laporta je do prije nekoliko dana tvrdio da je Haland jako blizu Camp Noua.

Ipak, čini se da je 20-godišnji golgeter prelomio i da je odlučio u kojem klubu želi nastaviti karijeru. Marca, list blizak Realu, danas donosi kako je Haland svom agentu Minu Raioli priopćio da želi samo u Real i da niti jedan drugi klub ne dolazi u obzir. Marca dodaje da je kontroverzni agent otišao u Madrid, gdje je već započeo pregovore s Kraljevskim klubom.

Real je u očajničkoj potrazi za vrhunskim napadačem i odavno se špekulira da želi kupiti Kyliana Mbappea, no Marca piše kako je puno izglednije da na Bernabeu sleti Norvežanin.

Naime, PSG priprema godišnju plaću Mbappeu od 30 milijuna eura kako bi najbolji mladi igrač svijeta ostao na Parku prinčeva. Marca zaključuje da je stoga puno izgledniji scenarij da od ljeta u vrhu napada Reala bude Erling Haland.

Tagovi: Erling Haaland, Borussia Dortmund, Mino Raiola, Real Madrid, Kylian Mbappe, Paris SG
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE