GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Haaland ostaje u Borussiji Dortmund i želi osvajati trofeje

Haaland ostaje u Borussiji Dortmund i želi osvajati trofeje
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.11.2020 / 12:49
Autor: SEEbiz / H
DORTMUND - Norveški golgeter 20-godišnji Erling Haaland, koji je u dresu Borussije Dortmund u 29 utakmica zabio čak 27 golova, ne razmišlja o odlasku, već želi osvajati trofeje s Borussijom, izjavio je njegov otac Alf-Inge Haaland.

"Kad igrate dobro onda je logično da se za vas interesiraju brojni klubovi. Mediji su puni vijesti o njegovom odlasku, ali radi se o neutemeljenim nagađanjima. Erling je potpisao ugovor s Borussijom do ljeta 2024. godine, sretan je što igra u odličnoj momčadi i nikome nije na pameti odlazak u neki drugi klub, niti njemu, niti meni. Njegova je želja da skinu Bayern s trona", izjavio je za njemačke medije Alf-Inge Haaland.

Nakon sedam kola Bundeslige na listi strijelaca vodi napadač Bayerna Robert Lewandowski sa 11 pogodaka, a Erling Haaland je postigao šest. No, Haaland ima bolji postotak realizacije iz izglednih gol-šansi (62,5 posto), dok je Lewandowski na 53,9 posto.

Na novinarski upit može li Haaland promijeniti mišljenje sljedećeg ljeta kada se otvori prijelazni rok, njegov otac je kazao: "Svašta se može dogoditi, ali nismo razgovarali o odlasku. Erling može još napredovati u Bundesligi i želja mu je osvajati trofeje s Borussijom".

Haaland je u siječnju ove godine iz Salzburga prešao u Borussiju Dortmund, koja je za njega platila 20 milijuna eura odštete, a danas je njegova cijena na nogometnom tržištu barem pet puta veća.

Tagovi: Erling Haaland, Borussia Dortmund
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE